Orange zrýchlil Fibernet až do 250 Mbit/s pre všetkých

Rýchlosť optického FiberNetu na úrovni až do 250 Mbit/s už môžu využívať všetci zákazníci Orangeu. Nový, super rýchly FiberNet prináša pohodlné surfovanie a sťahovanie dát aj na viacerých zariadeniach súčasne. Zákazníci Orangeu ho môžu získať bez zmeny poplatkov, a to už za 11,99 € mesačne.

Podľa posledných prieskumov na Slovensku využíva internetové pripojenie viac ako 60 % ľudí.  S nárastom počtu mobilných zariadení v domácnostiach ako sú notebooky, tablety či smartfóny úzko súvisí aj vyššia spotreba dát, ale tiež potreba vyšších rýchlostí a stability domáceho internetového pripojenia. To zabezpečí komfortné využívanie služieb pre každého člena domácnosti. Orange reaguje na tieto potreby a nároky zákazníkov a preto zvýšil prenosové rýchlosti optického FiberNetu až do 250 Mbit/s pre všetkých zákazníkov tejto služby.

FiberNet Super – super rýchly optický internet pre domácnosť

Získať nový moderný FiberNet s rýchlosťou 250Mbit/s môžu všetci – existujúci aj noví – zákazníci v pokrytí optickou sieťou Orangeu za bezkonkurenčných 14,99 € mesačne pri aktivácii s 12- alebo 24-mesačnou viazanosťou. V rámci programu Orange pre rodinu (v kombinácii s akýmkoľvek Ideálnym paušálom s viazanosťou 24 mesiacov) ho môžu získať dokonca už za 11,99 € mesačne. Za rovnaké mesačné poplatky ako doteraz tak zákazníci budú môcť využívať omnoho vyššie prenosové rýchlosti.

Pôvodná rýchlosť sťahovania/odosielania dát (Mbit/s)

Nová rýchlosť sťahovania/odosielania dát (Mbit/s)

Mesačný
poplatok

FiberNet Super
(akcia, s viazanosťou)

100/10*

250/100*

14,99 €

Balík
Orange Doma

19,99 €

Zvýšenie rýchlosti odosielania dát na 100 Mbit/s

4,99 €

Zvýšenie rýchlosti odosielania dát na 250 Mbit/s

14,99 €

FiberNet Super

(štand. cena, bez viazanosti)

16,59 €

* verný zákazník Orangeu

Nové zariadenia podľa výberu zákazníka

Pri ponuke vysokorýchlostného FiberNetu si môžu všetci zákazníci vybrať z dvoch zariadení podľa svojich požiadaviek a potrieb. V ponuke je Wi-Fi router DIR-636L, ktorý podporuje využívanie rýchlostí vyšších ako 100 Mbit/s, alebo v prípade, že zákazníkovi aktuálne postačujú rýchlosti do 100 Mbit/s, môže si zvoliť cenovo výhodnejší Wi-Fi router DIR-600. Cena mesačného prenájmu závisí od typu vybraného zariadenia.

• Wi-Fi DIR-636L mesačný poplatok za prenájom:

3,99 € pri 24-mesačnej viazanosti

7,99 € pri 12-mesačnej viazanosti

• Wi-Fi DIR-600 mesačný poplatok za prenájom:

1,99 € pri 24-mesačnej viazanosti

4,99 € pri 12-mesačnej viazanosti

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartou Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.