Piatok, 18. október, 2019 | Meniny má Lukáš

Najkrajšia predajňa s kávou na Slovensku

Cafepoint je miesto plné exotických vôní a chutí. Presvedčte sa..

Motto predajne Cafepoint znie Objavujte kávu z celého sveta a jej tvorcovia sa ho snažia plnohodnotne napĺňať. Od začiatku roka 2012 je v obchodnom centre Polus Bratislava otvorená špecializovaná  predajňa kávy a kávovarov , ktorá sa právom pýši titulom najkrajšia predajňa kávy na Slovensku.

Dizajn tvorí atmosféru

Výrazný charakter predajne je daný jej moderným dizajnovým stvárnením od Ing. Arch. Martina Skočeka, ktoré vytvára výnimočnú atmosféru spolu s komorným osvetlením, vôňou kávy  a štýlovou hudbou,  čo túto špecializovanú predajňu predurčuje, že tu sa budete jednoducho cítiť príjemne a budete si chcieť preniesť kúsok pôžitku z kávy aj domov.

cafepoint polus

To najlepšie pre kávičkárov

V tejto zážitkovej predajni Cafepoint zaútočili na zmysly zákazníka výnimočnými chuťami a vôňami prémiových a exkluzívnych káv.

V predajniach Cafepoint nájdete najširšiu ponuku kvalitných značiek kávy, kávovarov  a 25 druhov odrodových káv z kontinentov ako sú Afrika, Ázia, Strednej a Južnej Ameriky ako i z ostrovných krajín.

Každý týždeň môžete v predajni ochutnávať odrodovú kávu z inej krajiny sveta.

cafepoint káva

Vo svete kávy

Dopriať si degustačné a objaviteľské skúsenosti stále nových odrodových káv je s ponukou káv v Cafepoint veľmi ľahké. Termín odrodová káva je všeobecné označenie pre kávy s kon­krétnych krajín, regiónov a často aj jednotlivých kávových plantá­ží. Ich obľúbenosť spočíva predo­všetkým v jedinečnom a nezameniteľnom chuťovom profile, autenticite pôvodu, spôsobe zberu a spracovania a často aj vďaka prekvapivým a nečakaným chuťovým zafarbeniam.

Kvalitné kávy z celého sveta, kávovary a príslušenstvo nájdete v špecializovaných kávových obchodoch Cafepoint, alebo si ich môžete objednať v spoľahlivom a zákazníkmi overenom eshope.

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.