Vybitý mobil ? V Polus City Center to nie je žiadny problém .

Vybil sa Vám telefón? V Poluse to nie je žiadny problém! Novú bezplatnú službu, chargebox-zariadenie na nabíjanie telefónov rôznych značiek, ponúka pre zákazníkov nákupné centrum Polus City Center.

Poznáte tie situácie, že sa vám mobil vybije práve v najnevhodnejšej chvíli počas dňa? Keď sa zastavíte na nákupy, alebo na kávu, vybaviť poštu, zacvičiť si v posilňovni, idete na pár hodín do kina a práve vtedy sa pre vybitý mobil nemôžete dovolať?  V Polus City Center sa Vám to už nestane! Návštevníci Polusu majú k dispozícii na dvoch miestach špeciálne bezpečné a bezplatné nabíjacie stanice, z ktorých každá má dispozícii 6 nabíjacích boxov. Nachádzajú sa na prvom poschodí nákupného centra, jeden je v priestoroch food courtu v blízkosti McDonald´s a druhý pri kníhkupectve Panta Rhei a fitnesscentre Fitinn. V každom z nich nabijete telefóny rôznych značiek, s rôznymi typmi nabíjacích konektorov. Boxy sú bezpečné, uzamykateľné a ich obsluha je jednoduchá. Vložíte telefón do boxu, pripojíte na nabíjanie, box uzamknete a digitálny display vám poskytne informáciu o tom, kedy bude možné telefón vybrať čiastočne nabitý na cca 50%, čo trvá 30 min. Ak potrebuje nabiť telefón na 100%, musí skrinku po 30 minútach otvoriť, odpojiť a opätovne pripojiť mobil na nabíjanie.

Služba nabíjania telefónov je BEZPLATNÁ. Iné druhy elektronických zariadení, ako je notebook alebo tablet, nie je možné  v boxoch dobíjať vzhľadom na veľkosť priestorov jednotlivých boxov.

„Polus City Center je prvé  nákupné centrum na Slovensku, ktoré takúto službu ponúka pre svojich návštevníkov. Sme hrdí na to, že Polus ide s dobou a neustále prináša inovácie v poskytovaní služieb.“    uviedla  Monika Karoliová, marketingová riaditeľka.

www.poluscitycenter.sk , www.facebook.com/poluscitycenter

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi

Company´s autumn in the High Tatras

A good teambuilding or a good training should fulfil four main points that determine its success.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.