Piatok, 15. január, 2021 | Meniny má DobroslavKrížovkyKrížovky

Navrhnite osobnosti Bratislavského kraja

Aj tento rok udelí Bratislavská župa Výročnú cenu Samuela Zocha a Pamätný list predsedu BSK. Laureátov ceny možno navrhnúť do 31. augusta.

Aj tento rok udelí Bratislavská župa Výročnú cenu Samuela Zocha a Pamätný list predsedu BSK tým, ktorí sa významným spôsobom zaslúžili o rozvoj regiónu, zvýšenie kvality života jeho občanov alebo kraj úspešne reprezentujú. Laureátov ceny možno navrhnúť do 31. augusta.

„Tieto ocenenia sú poďakovaním všetkým tým, ktorí nás úspešne reprezentujú a prispievajú k rozvoju Bratislavskej župy. V našom regióne je množstvo ľudí aj organizácií, ktoré si toto ocenenie zaslúžia,“ vyjadril sa bratislavský župan Pavol Frešo.

V minulých rokoch si ocenenie odniesli napríklad Albert Marenčin z vydavateľstva TP Marenčin, v ktorom v edícií Bratislava - Pressburg už vyšla takmer stovka kníh o histórií Bratislavy. Laureátmi Výročnej ceny Samuela Zocha sú aj herci Juraj Kukura a Zita Furková, športovci  Pavel Schenk, Ivan Mauer či tréner Ján Filc.

Návrhy na ocenenia kandidátov, ktorých prínos pre kraj a pre obyvateľov župy považujú za mimoriadny, či už v školstve, kultúre, športe, vede  alebo inej oblasti, môžu podávať obyvatelia Bratislavského kraja, občianske združenia alebo iné organizácie so sídlom v Bratislavskom samosprávnom kraji. Ocenenia môžu byť udelené osobám aj organizáciám.

Návrhy na udelenie ocenení treba posielať písomne na adresu:

Úrad Bratislavského samosprávneho kraja

Odbor komunikácie a propagácie

Sabinovská 16

P.O. Box 106

820 05 Bratislava 25

alebo e-mailom na: nominacie@region-bsk.sk

Formulár návrhu nájdete na stránke BSK v sekcii Ocenenia. Okrem samotného formuláru treba poslať aj životopis nominovaného.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.

SME.sk zaznamenalo rekordný nárast záujmu čitateľov

Rok 2020 bol pre spravodajstvo SME.sk rekordný z hľadiska viacerých parametrov.