Nákupy s deťmi budú od novembra jednoduchšie

Každodenné nákupy s deťmi môžu byť náročné. Otvorenie nového centra Bory Mall však prinesie rodinné nákupy bez stresov.

Každodenné nákupy s deťmi môžu byť náročné. Otvorenie nového centra Bory Mall však prinesie rodinné nákupy bez stresov.

Viac než len shopping

Budúcnosť nákupov je najmä o príjemnom rodinnom prostredí a pohodlí zákazníkov. Bory Mall v severozápadnej časti Bratislavy už v novembri prinesie na ploche 54-tisíc štvorcových metrov viaceré unikátne riešenia, výnimočné architektonické prvky a zelené plochy v interiéri aj exteriéri. Iba tu sa budete môcť priamo v srdci centra poprechádzať v príjemnej záhrade s vysokými borovicami. Veľké presklené plochy vnesú do priestoru denné svetlo. Spolu s otvorenou dispozíciou tak zabezpečia príjemný a vzdušný pocit pri prechádzkach po centre.

Tu bude nákup s deťmi radosť

Bory Mall bude miestom pohodlného rodinného nákupu bez stresov. Rodičia s deťmi sa určite zamilujú do jedinečného BUPPI - Detského sveta či ďalších atrakcií. Deti sa však okrem hrania môžu v Bory Mall aj vzdelávať. Napríklad v prevádzke Mojemesto si vyskúšajú rôzne povolania.  Ďalšie novinky prinesie Bory Mall na jar 2015 - návštevníkom ponúkne vonkajší rozľahlý Detský zábavný park a moderný multiplex CINEMAX s 12 kinosálami a jedinečnou technológiou IMAX. Bude zážitkom pre všetkých filmových fanúšikov.

Nová móda pre malých aj veľkých

V Bory Mall otvorí svoje prvé slovenské predajne niekoľko nových značiek (Sinsay, LEGO, Skechers, Yamamay, detské fashion koncepty Brums, Mayoral a i.), v ponuke zároveň nebude chýbať všetko, čo už na Slovensku poznáme a čo sme si obľúbili. Svoje prevádzky otvoria módne domy ako H&M, C&A, Terranova, Reserved i Lindex, športové potreby ponúkne Sports Direct či A3 Sport.

Parkovanie a doprava bez starostí

Už žiadne zápchy a dlhé hľadanie miesta na parkovanie. Poloha priamo pri diaľnici D2, s dvoma zjazdmi smerujúcimi rovno k nákupnému centru, zabezpečí výbornú dostupnosť. Pre návštevníkov bolo vybudovaných takmer 2500 parkovacích miest a úplne nová infraštruktúra, ktorá umožní plynulosť premávky.

textfotoboryinterier3bratislavasmesk-r575_res.jpg

Dovolenka s deťmi v Egypte a tipy na overené hotely

S dieťaťom do Egypta? Na čo myslieť pred cestou a tipy na hotely pre rodiny.

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.