Rozšírenie predmetu podnikania v spoločnosti

Potrebujete rozšíriť predmet podnikania vo Vašej spoločnosti? Prípadne chcete niektoré živnosti zrušiť?

Nezaťažujte sa behaním po úradoch a nechajte celý proces vybavovania živnosti vrátane zápisu predmetu podnikania do obchodného registra na profesionálov.

Zabezpečíme pre Vašu spoločnosť rozšírenie predmetu podnikania alebo zúženie predmetu podnikania Vašej spoločnosti pridaním nových živností alebo výmazom tých živností, ktoré už k svojmu podnikaniu nepotrebujete.

Čo je to živnosť?

Živnosti upravuje zákon č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní v znení neskorších predpisov. Podľa § 2 tohto zákona je živnosťou sústavná činnosť prevádzkovaná samostatne, vo vlastnom mene, na vlastnú zodpovednosť, za účelom dosiahnutia zisku a za podmienok ustanovených týmto zákonom.

Aké poznáme živnosti?

Zákon o živnostenskom podnikaní v § 19 rozdeľuje živnosti na:

Vrámci poskytnutia služby rozšírenia (zúženia) predmetu podnikania za vás pripravíme a poskytneme Vám nasledovné služby:

Odborná konzultácia právnika Vypracovanie rozhodnutia jediného spoločníka resp. zápisnice z valného zhromaždenia spoločnosti, z ktorého vyplýva rozšírenie (zúženie) predmetu podnikania spoločnosti Ohlásenie voľnej, remeselnej alebo viazanej živnosti na príslušnom Okresnom úrade odbor živnostenského podnikania Zaplatenie prípadného správneho poplatku Vyzdvihnutie osvedčenia o živnostenskom oprávnení V prípade zúženia predmetu podnikania vypracovanie Oznámenia o pozastavení prevádzkovania živnosti prípadne vypracovanie oznámenia o ukončení podnikania Vypracovanie návrhnu na zápis zmeny údajov o spoločnosti do Obchodného registra Zabezpečenie celého procesu zápisu zmeny v obchodnom registri Prevzatie nového výpisu z obchodného registra preukazujúceho zmenu sídla spoločnosti a jeho zaslanie na Vami určenú adresu

Spoločnosť PROFESSIO, s.r.o. poskytuje sirokú škálu služieb:

Problém s darčekom? 10 perfektných tipov na Vianočné darčeky!

Prinášame vám niekoľko super tipov na darčeky pre celú rodinu, ktoré potešia nie len pod Vianočným stromčekom ale aj po sviatkoch.

Slovensko bude vo svete reprezentovať projekt Zachráň včely

Slovensko patrí k špičke v oblasti technológií a projekt Zachráň včely je toho dôkazom.

Vzťah k seniorom chce zmeniť výzvou

Predvianočný zhon je v plnom prúde a pri nákupoch zabúdame na starých rodičov.

Bangkok, Phuket, pláže, chrámy: Za 13 dní to naj z Thajska

Zážitkami nabitý poznávací zájazd vám predstaví všehochuť Thajského kráľovstva.