Rozšírenie predmetu podnikania v spoločnosti

Potrebujete rozšíriť predmet podnikania vo Vašej spoločnosti? Prípadne chcete niektoré živnosti zrušiť?

Nezaťažujte sa behaním po úradoch a nechajte celý proces vybavovania živnosti vrátane zápisu predmetu podnikania do obchodného registra na profesionálov.

Zabezpečíme pre Vašu spoločnosť rozšírenie predmetu podnikania alebo zúženie predmetu podnikania Vašej spoločnosti pridaním nových živností alebo výmazom tých živností, ktoré už k svojmu podnikaniu nepotrebujete.

Čo je to živnosť?

Živnosti upravuje zákon č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní v znení neskorších predpisov. Podľa § 2 tohto zákona je živnosťou sústavná činnosť prevádzkovaná samostatne, vo vlastnom mene, na vlastnú zodpovednosť, za účelom dosiahnutia zisku a za podmienok ustanovených týmto zákonom.

Aké poznáme živnosti?

Zákon o živnostenskom podnikaní v § 19 rozdeľuje živnosti na:

Vrámci poskytnutia služby rozšírenia (zúženia) predmetu podnikania za vás pripravíme a poskytneme Vám nasledovné služby:

Odborná konzultácia právnika Vypracovanie rozhodnutia jediného spoločníka resp. zápisnice z valného zhromaždenia spoločnosti, z ktorého vyplýva rozšírenie (zúženie) predmetu podnikania spoločnosti Ohlásenie voľnej, remeselnej alebo viazanej živnosti na príslušnom Okresnom úrade odbor živnostenského podnikania Zaplatenie prípadného správneho poplatku Vyzdvihnutie osvedčenia o živnostenskom oprávnení V prípade zúženia predmetu podnikania vypracovanie Oznámenia o pozastavení prevádzkovania živnosti prípadne vypracovanie oznámenia o ukončení podnikania Vypracovanie návrhnu na zápis zmeny údajov o spoločnosti do Obchodného registra Zabezpečenie celého procesu zápisu zmeny v obchodnom registri Prevzatie nového výpisu z obchodného registra preukazujúceho zmenu sídla spoločnosti a jeho zaslanie na Vami určenú adresu

Spoločnosť PROFESSIO, s.r.o. poskytuje sirokú škálu služieb:

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.