Jamieson získal prestížne ocenenie Superbrands!

Komisia expertov Brand Council udelila cenu Slovak Superbrands Award 2015 spoločnosti INTERPHARM Slovakia, a.s., ako výhradnému distribútorovi kanadských prírodných vitamínov zn. Jamieson.

Komisia expertov Brand Council, programu Slovak Superbrands udelila cenu Slovak Superbrands Award 2015 spoločnosti INTERPHARM Slovakia, a.s., ako výhradnému distribútorovi kanadských prírodných vitamínov zn. Jamieson. Značka Jamieson sa tak zaraďuje do skupiny elitných značiek, ktoré reprezentujú úspešný rozvoj a dynamické vylepšovanie brand image.

Superbrands je najuznávanejšou nezávislou globálnou autoritou v oblasti hodnotenia a oceňovania obchodných značiek. Titul Superbrands je znakom špeciálneho postavenia a uznania vynikajúcej pozície značky na lokálnom trhu. Pečať Superbrands získajú len značky s výnimočnou povesťou – zákazníci si s nimi vždy spájajú významné hodnoty a majú k nim osobný vzťah.

Ocenenie Superbrands pre daný rok získa len značka, ktorá obstojí vo viackolovom výberovom procese, do ktorého sa zapájajú poprední a významní profesionáli z oblasti biznisu, komunikácie, marketingu a médií. Ďalším krokom je spotrebiteľský prieskum, jeden z najdôležitejších prvkov výberového konania, v rámci ktorého agentúra GfK na základe známosti a obľuby zúži výber na zoznam semifinalistov. Konečné slovo pri udeľovaní titulov v danom roku má odborná komisia Brand Council.

Cieľom programu Superbrands je nielen vzdať hold najúspešnejším značkám v oblasti brandingu, ale taktiež uviesť do pozornosti spotrebiteľov a odbornej verejnosti mimoriadne silné značky pôsobiace na slovenskom trhu a prezentovať príklady hodné nasledovania pre účastníkov trhu, ktorí by sa radi rozvíjali a inšpirovali od najlepších.

Organizácia Superbrands zabezpečuje pre rok 2015 rozsiahlu mediálnu a PR kampaň s názvom „Slovensko si zvolilo tých najlepších!“ , v rámci ktorej budú spotrebiteľom predstavené ocenené značky.

Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti

„Je to prísľub našim zákazníkom.“ Už od roku 1922 si spoločnosť Jamieson Laboratories získava uznanie za inováciu a kvalitu vyrábaných prírodných vitamínov a výživových doplnkov. Vďaka použitiu vysokokvalitných technológií a kontrolných testov kvality, v súlade s programom 360 Pure, poskytuje spoločnosť Jamieson najbezpečnejšiu, najčistejšiu a najefektívnejšiu výrobu prírodných výživových doplnkov na podporu vitality a optimálneho zdravia každého člena rodiny.

360 Pure je známka vysokej účinnosti každého produktu. Iba spoločnosť Jamieson ponúka program 360 Pure – 360 patentovaných výrobných postupov a kontrolných testov kvality, ktoré zabezpečujú maximálnu aktivitu a biologickú dostupnosť účinných látok. Len produkty, ktoré sa vyrábajú podľa programu 360 Pure sú hodné mena Jamieson.

Ďakujeme všetkým našim zákazníkom za podporu nášho spoločného úsilia „ na zelenej ceste za zdravím!“

Team Jamieson Slovakia.

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?

Vo VSD prepli na vyššiu rýchlosť, šetria nám čas a peniaze

Každý chce dobré a rýchle riešenia. Nečudo, veď súčasné technológie nás už dávno predbehli.