Čučoriedky vám v lete ušetria kopu času. Zadarmo!

V horúcom lete sa môžete osviežiť i nákupom. Neveríte? Tesco a zmrzliny Míša sa o to postarajú. Dokonca zadarmo.

V horúcom lete sa môžete osviežiť i nákupom. Neveríte?  Tesco a zmrzliny Míša sa o to postarajú. Dokonca zadarmo.

Ušetriť čas môže byť v lete dvojnásobne osviežujúce. Stačí, ak si svoj vopred pripravený nákup len vyzdvihnete vďaka online službe Tesco Klikni & Vyzdvihni. Až do konca leta za službu neplatíte a navyše, za každých 20 eur nákupu vám pribalia nanuk  Míša čučoriedka zadarmo.

Stará dobrá novinka z tvarohu a čučoriedok

Vyzdvihnite si po ceste z výletu, práce či kúpaliska váš nákup na jednom z odberných miest Tesco Klikni & Vyzdvihni a zároveň sa preneste s novinkou z rady zmrzlín Míša do detských čias, do lesa plného čučoriedok.

Z maškrtenia zmrzliny Míša čučoriedka navyše nemusíte mať žiadne výčitky. Rovnako, ako jeho ostatné tvarohové príchute, je aj táto novinka vyrobená z kvalitných surovín ako sú tvaroh, čučoriedky a smotana.

Ako funguje služba Tesco Klikni & Vyzdvihni? Jednoducho.

Stačí ak si na  stránke www.tesco.sk/potravinydomov vytvoríte svoj nákupný zoznam a vyberiete si miesto, kde si svoj nákup vyzdvihnete. V súčasnosti služba funguje v Bratislave pri Tesco Extra Zlaté piesky a v Petržalka,  pri Tesco Extra v Košiciach alebo pri hypermarkete Nitra.

Výhodou služby je, že až prídete nákup budete mať vopred pripravený a  udržiavaný v optimálnych teplotných podmienkach - i keď si objednáte chladený alebo mrazený tovar.  Váš nákup vám naložia priamo do auta. Služba funguje denne od 8:00 do 22:00 hodiny. A nezabudnite – počas leta je služba zadarmo!

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.