Tip na víkend? Príďte si vychutnať prímorskú atmosféru na Liptov

Show ako z prímorského letoviska s kráľom katovickej diskotéky, osviežujúce drinky a skvelá zábava až do skorého rána. Už tento piatok môžete v Tatralandii zažiť veľkolepú NOČNÚ BAZÉNOVÚ PARTY.

Leto na Liptove už tradične vrcholí v polovici augusta. Hory, šport aj vodu si v tomto období užijete skutočne naplno. Liptov je takmer dokonalá turistická destinácia. K ideálu mu chýba už nechýba ani pravá morská atmosféra. Nájdete tu totiž morské vlny, morskú vodu, môžete tu šnorchlovať, potápať sa aj surfovať. Dobrú náladu už nepokazí ani počasie. Vďaka Tropical Paradise v Aquaparku Tatralandia, je garantovaných tropických 30°C za každého počasia.

dsc2895komp-r539_res.jpg

K letnej dovolenke patria aj horúce letné noci, miešané drinky a zábava pri dobrej hudbe do skorých ranných hodín. Pocit horúčky tropickej noci zažijete počas Coca Cola Tropical Night Pool Party  práve v Tatralandii. 14.8.2015 sa totiž brány ani bazény Tatralandie nezatvárajú. Celodenná zábava sa prehupne do bazénovej nočnej party so začiatkom o 21:00. hodine. A party do bude naozaj medzinárodná. Show ako z najväčších prímorských letovísk bude pod taktovkou kráľa katovickej diskotéky, tanečníc z talentovej súťaže a najväčšieho animačného tímu na Slovensku. Vytancovať sa môžete v bazénoch s termálnou vodou pod holým nebom.  Ak by sa počasie rozhodlo na tejto party nespolupracovať, návštevníci sa v tanečnom kroku presunú do morských bazénov Tropical Paradise, kde môžu cez priehľadnú strechu v rytmoch hudby pozorovať aj hviezdy.

poolparty1-r987_res.jpg

Aj pre tých, ktorých viac láka adrenalín a zábava, je pripravený nezabudnuteľný zážitok – večerná jazda na toboganoch, popíjanie long drinkov priamo z bazéna, regenerácia v bazénoch s masážnymi procedúrami aj na ležadlách pod živými palmami. Deti si zas pravú tropickú noc užijú v detskom bazéne Pirátov z Karibiku, kde môžu šantiť, až kým ich únava úplne nezmôže.

tobo-r750_res.jpg

Komu by sa málila nočná párty, nemusí sa obávať. V duchu „Ibiza style“ sa ponesie celý víkend. Od piatka do nedele (14.-16.8.2015) sa Tatralandia baví aj počas dňa na Tropical Party. Tanečná show Best of summer 2015, penová party aj tanečnice Tess, určite spríjemnia horúci letný liptovský deň. Farebné drinky v Chill Out Bare a Barbados bare, 14 bazénov a 26 toboganov vás bezprostredne  vtiahne do víru nekonečnej prímorskej zábavy.

tatralandia-r255_res.jpg

Pre každého milovníka výziev je pripravená surfovacia vlna s výškou 5,5 m. Pri jazde na doske ochutnáte slobodu, ktorú prináša tento šport. Novinka v podobe umelej surfovacej vlny je vhodná aj pre úplných začiatočníkov, ktorí jazdia spôsobom body surfing. Skrotiť vlny môžete do konca prázdnin v čase od 9:00 do 21:00. Vítaní sú všetci vo veku od 6 rokov.

vlny-r153_res.jpg

Pre tých, ktorí si letnú dovolenku nevedia predstaviť bez spoznávania histórie je v Liptov aréne pri Tatralandii pripravená ďalšia novinka – výstava gigantckých sôch z piesku. Keď prekročíte jej prah, prenesiete sa do dôb starovekého Egypta. Egyptské artefakty zhotovené zo sypkého piesku najlepšími svetovými sochármi vám vyrazia dych. Pre malých návštevníkov je pripravený detský kútik s postavičkami zo známych rozprávok. Prečítajte si viac o výstave FARAÓNI.

Pozrite si aj naše video tu

oocrliptovlogo-r330_res.jpg

Aktivita je realizovaná s finančnou podporou Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Slovenskej republiky.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.