Tento týždeň tipujete najviac slovenských športov!

Natipujte si teraz v Niké extraligu vodnopólistov či volejbalistiek, ba dokonca duely hokejového dorastu.

Po veľkom úspechu nedávnej akcie „Futbalová žatva“ má pre vás Niké ďalší tipérsky bonbónik. O pozornosť sa teraz hlási niekoľko ďalších športov. Na svoje tikety si môžete vybrať zápasy extraligy vodnopólistov či volejbalistiek, ba dokonca tipovať najvyššiu súťaž nášho hokejového dorastu. Tento týždeň má totiž prívlastok SLOVENSKÝ!

tipujte najviac slovenských športov!

Kurzová ponuka Niké sa počas SLOVENSKÉHO TÝŽDŇA rozrástla až o deväť domácich súťaží. Natipovať si môžete zápasy svojich obľúbených hokejových tímov až z II. ligy mužov, extraligy juniorov i dorastencov alebo napríklad duely prvoligových hokejbalistov. Do nižších súťaží máte možnosť nazrieť aj v basketbale a hádzanej.

Čo odporúča odborník?

Osloviť vás môže šláger vodnopólovej extraligy mužov medzi úradujúcim majstrom z Novák a v poradí druhou Sláviou UK Bratislava. Podľa prognózy Niké by v ňom pri zaujímavom kurze mali uspieť domáci. Budete veriť expertovi alebo dáte na vlastný inštinkt?

Využite jedinečnú príležitosť tipovať zápasy svojho obľúbeného športu v pobočkách Niké, na internete či s najlepšou mobilnou aplikáciou. Vychutnajte si týždeň plný slovenských súťaží!

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.