Piatok, 19. apríl , 2019

Neinvestujte do zlata. Investujte do seba,bohato sa vám to vráti

Kvalita života je priamo úmerná tomu, ako viete oddychovať. Len 7,5 hodiny z Bratislavy nájdete svoj raj na zemi. Projekt Vily GUDUČE ponúka 15 víl v Chorvátsku na súkromnej pláži na úrovni 4*rezortu. Doprajte si relax tak často, ako len potrebujete. Staňte sa majiteľom krásnej vily na chorvátskom ostrove Ugljan a užívajte si slnko, more a pláž kedykoľvek chcete.

14 dní na dovolenku je málo

Ugljan je malá malebná dedinka nachádzajúca sa na severozápade rovnomenného ostrova, ktorý je súčasťou súostrovia Zadar, v blízkosti národných parkov Kornati, rieky Krka a Plitvických jazier. Od mesta Zadar je oddelená len niekoľko kilometrov širokým pásom mora. Ostrov Ugljan je vynikajúco dostupný trajektom z oboch prístavov mesta Zadar. Cesta z Bratislavy sem trvá presne 7 hod 32 minút vrátane prepravy trajektom, ktorý premáva 18-krát denne.

Zakotvite tu

Ostrov je známy krásnymi plážami, krištáľovo čistým morom nádhernou krajinnou scenériou a vďaka bohatej stredomorskej vegetácii je tiež nazývaný zeleným ostrovom. Ak vás omrzí pláž, je načase sa vydať objavovať krásy ostrova po množstve cyklistických a turistických chodníkov. Ugljan ponúka vyše 80 kilometrov cyklotrás rôznych stupňov náročnosti. Turistická sezóna sa v tejto oblasti začína v máji a trvá až do konca októbra.

vily guduče

V posledných rokoch sa obľube teší i lovecká turistika. Počas októbrovej loveckej sezóny je povolené loviť bažanty, zajace, holuby a prepelice. Medzi ďalšie obľúbené aktivity patrí potápačské centrum, nájdete tu i ihriská pre futbal, plážový volejbal, tenisové kurty , požičovne kajakov, vodných bicyklov  podobne. Radosť z rybolovu si môžete vychutnať na otvorenom mori z paluby jachty alebo priamo z pobrežia v súkromí turistami neobjavenej pláže.

vily guduče

Popoludňajšie leňošenie na palube jachty, objavovanie krás bohatého podmorského života, potulky súostrovím Zadar... Objavujte očarujúce dedinky, tajné pláže a dych berúce prírodné scenérie.   Pre milovníkov luxusu a jácht je tu novovybudovaný prístav Sutomišćica, ktorý je najmladším prístavom Zadarskej župy a ponúka bezpečné kotvenie moreplavcom.

vily guduče

Autentickú stredomorskú atmosféru si naplno vychutnáte v mnohých ugljanských reštauráciách a tavernách. Kulinárske umenie majstrov kuchárov v kombinácii s čerstvo ulovenými rybami z okolitého mora a čerstvých surovín vypestovaných na tunajších rodinných farmách urobia z každého jedla malú slávnosť. Ostrov Uglajn je jedným z iba troch ostrovov Chorvátska, ktorý má kontinentálnu vodu, čím odpadajú náklady na prevádzku vily v budúcnosti.

Buďte doma v Chorvátsku

Vily s cenami od 280 000 € sa nachádzajú priamo na nádhernej súkromnej pláži vyhradenej pre obyvateľov Vily GUDUČE. Vily majú krásny výhľad na more, záhradu plnú zelene s vlastným bazénom, terasu, grilovací altánok i pivnicu. Všetky vily sú kompletne zariadené. Majitelia sú úplne bez starostí, o záhrady i vily sa stará správca, ktorý zabezpečuje upratovanie i údržbu.

villa12in10-r213_res.jpg

vily guduče

„Absolútne súkromie, ticho a anonymita je hviezdička navyše, ktorú vám neponúkne ani najluxusnejší hotel. Prídete kedy chcete, zostanete ako dlho si len budete želať a navyše, ste doma. Čaká na vás všetko, čo máte radi. Ani len zubnú kefku si nemusíte baliť. “ – hovorí Filip Žoldák, partner spoločnosti HERRYS, ktorá je výhradným predajcom tohto projektu.

Rezervujte si svoj súkromný raj ešte dnes! Výhradným predajcom projektu je spoločnosť HERRYS, ktorá za vás vybaví i prevod nehnuteľnosti. Developerom projektu Vily GUDUČE je slovenská spoločnosť Sitno.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.