Štvrtok, 25. apríl , 2019

Humanet a eHuman patria k NAJ slovenským cloudovým riešeniam

Spoločnosť HOUR obhájila a dokonca zduplikovala minuloročný úspech na EuroCloud Slovakia Award 2016. Získala hneď dve ocenenia.

Dňa 14. 6. 2016 sa konal v Bratislave, na univerzitnej pôde, ďalší ročník tradičnej výročnej konferencie EuroCloud Slovakia Day 2016. Mottom tohtoročnej konferencie bolo "Trust in Cloud - Dôverujete cloudu?". Organizátori pripravili zaujímavý program, kde sa okrem domácich rečníkov objavilo aj viacero zahraničných hostí, ktorí priblížili vnímanie a postoj ku cloudovým riešeniam v ich krajinách, diskutovalo sa o bezpečnosti, rizikách, ale i prínosoch týchto riešení v „oblakoch“.

Výhody riešenia v oblasti HR pre komplexné spracovanie personalistiky, miezd a riadenie ľudských zdrojov v cloude, priblížil zástupca spoločnosti HOUR, Roman Dufek, a to prezentáciou systému Humanet. Ide o online ekonomický softvér, ktorý využívajú zákazníci už 10 rokov.

Dopyt po cloudových riešeniach neustále rastie aj napriek diskusiám ohľadne ich bezpečnosti. Výkonný riaditeľ spoločnosti HOUR, Branislav Horeháj, má v smerovaní jasno: „predpokladám pokračovanie pozitívneho trendu v raste počtu zákazníkov využívajúcich cloudové riešenia a preto neustále inovujeme a prispôsobujeme sa potrebám našich zákazníkov.“

Aj tento rok bolo súčasťou konferencie vyhlásenie výsledkov EuroCloud Slovakia Award 2016. Do súťaže sa mohla zapojiť každá spoločnosť podnikajúca na Slovensku. Spoločnosť HOUR sa zapojila hneď do 2 kategórií s projektami zameranými na cloud, čo sa jej naozaj oplatilo. Svoje prvenstvo obhájila v kategórii Najlepšia Cloudová služba pre horizontálny trh, kde prihlásila cloudové riešenie Humanet a zvíťazila aj v kategórii Najlepšia Cloudová služba pre vertikálny trh. Tu bol nominovaný systém eHuman ako súčasť riešenia 24 hodinový personálny asistent, čo je komplexné riešenie umožňujúce všetkým zamestnancom spoločnosti aktívny prístup k rôznym informáciám z oblasti personalistiky, miezd, dochádzky, vzdelávania a ďalších oblastí ľudských zdrojov. Hlavným cieľom všetkých riešení spoločnosti HOUR je najmä potreba zjednodušiť prácu a odbúrať zbytočnú byrokraciu v oblasti HR, čoho dôkazom sú obe predložené riešenia.

eurocloud-award-2016 hour

foto zľava: Rastislav Neczli predseda dozornej rady O.z. EuroCloud Slovakia, Katarína Mišutková, obchodná manažérka HOUR, spol. s r.o., Juraj Zelenay, prezident O.z. EuroCloud Slovakia

Hlavnými kritériami vyhodnotenia súťaže v týchto kategóriách boli najmä kvalita služby vo všeobecnosti, profesionalita a komplexnosť aplikácie, kreativita a originalita cloudovej služby, možnosť škálovania podľa požiadaviek zákazníka, schopnosti výmeny dát a reversibility dát a bezpečnosť, ochrana súkromia vo väzbe na legislatívu a požiadavky zákazníka.

diplom-24hpa diplom-humanet

Víťazi jednotlivých kategórií sú nominovaní do celoeurópskej prestížnej súťaže EuroCloud Europe Award 2016, ktorá sa bude konať už tento rok v októbri v Bukurešti.

Čo toto ocenenie znamená pre spoločnosť HOUR nám povedal riaditeľ sekcie  stratégie a rozvoja Rastislav Wölcz: Ocenenie si veľmi vážime. Je pre nás zadosťučinením a potvrdením, že zameraním sa na komplexné a kvalitné cloudové riešenia v oblasti ERP sme sa vybrali správnou cestou.“

Ďalšie fotky z EuroCloud Slovakia Day a Award 2016 nájdete aj na HOUR facebooku.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.

Festival IXPO otvorí brány už tento piatok. Čo všetko prináša?

Na bratislavskom Tyršovom nábreží vyrástol obrovský stan, ktorý bude hostiť unikátny technologický festival.