Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

V Bratislave vyrastie Treenium. Bytový komplex, v ktorom ožijete

Súčasťou nového polyfunkčného komplexu bude nielen 86 moderných bytov, ale aj jedinečná oddychová zóna priamo na streche domu.

Komplex už na prvý pohľad zaujme funkcionalistickou architektúrou so živými stromami. Autorom tohto originálneho projektu je štúdio Cakov + Partners a stavbu realizuje spoločnosť Greefin Group.

Každý byt s vlastným stromom

Byty v novom komplexe budú doslova dýchať životom. Každý z nich bude mať na balkóne alebo terase svoj vlastný strom. Exteriér komplexu vďaka tomu získa výnimočný vzhľad a byty prirodzenú sviežosť a energiu. Zeleň bude lemovať fasádu po celý rok a postará sa o ňu špecializovaná firma. Tento originálny koncept nemá doposiaľ na Slovensku obdobu. Jeho autori sa inšpirovali podobným projektom Bosco Verticale v Miláne, ktorý získal viacero medzinárodných ocenení. Do nášho hlavného mesta tak konečne prichádza architektúra, ktorá sa drží najnovších trendov.

Oddychová zóna na streche domu

Ďalším unikátnym prvkom pripravovaného komplexu je oddychová zóna na streche domu. Výšková budova sľubuje nádherný výhľad na mesto, a to tak zo strechy domou, ako aj z balkónov a okien bytov. Na vyhliadkovej strešnej terase bude tiež ihrisko pre deti, miesto na grilovanie či malé jazierko. A aby zelených miest v novom komplexe nebolo málo, nebude chýbať ani zelené átrium vo vnútrobloku. Obyvatelia Treenia sa môžu tešiť i na fitnes centrum pre aktívny oddych a kaviarničky na príjemné posedenia so susedmi.

Maximálny komfort a bezpečnosť

Záujemcovia o nové bývanie si budú môcť vybrať z 86 moderne riešených bytov. Vo vstupnej hale sa bude nachádzať recepcia s bezpečnostnou službou, ktorá sa postará o to, aby sa do domu nedostal nikto nepovolaný. V objekte sa taktiež nachádza dostatok parkovacích miest, obyvatelia tak môžu zabudnúť na riešenie problému s parkovaním. To všetko robí z komplexu Treenium ideálne miesto pre komfortné a štýlové rezidenčné bývanie.

Viac informácií: http://www.treenium.sk/

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.