7 dôvodov, prečo si kúpiť byt v bytovom komplexe Treenium

Ak hľadáte komfortné a štýlové rezidenčné bývanie v Bratislave, komplex Treenium je ideálnou voľbou. Predaj bytov je už spustený.

1. Byty podľa vašich predstáv

V Treeniu nájdete 86 moderne riešených, komfortných bytov na celkovej podlažnej ploche 3 580 m2. Vybrať si môžete zo širokej ponuky 1, 2, 3 a 4-izbových bytov a mezonetov, ktoré na želanie prispôsobíme vašim požiadavkám.

2. Každý byt s vlastným stromom

Vaše nové bývanie bude doslova dýchať životom. Každý byt bude mať na balkóne alebo terase svoj vlastný živý strom. Tento originálny architektonický koncept, ktorý sa drží najnovších svetových trendov, doposiaľ nemá na Slovensku obdobu. Zeleň bude lemovať fasádu domu po celý rok a postará sa o ňu špecializovaná firma.

3. Oddychová zóna na streche domu

Z unikátnej vyhliadkovej terasy si kedykoľvek vychutnáte nádherný výhľad na mesto. Určite si tiež užijete miesto na grilovanie, detské ihrisko či malé romantické jazierko – to všetko priamo na streche domu.

4. Atraktívna lokalita v Ružinove

Treenium sa nachádza v širšom centre Bratislavy v najobľúbenejšej mestskej časti plnej zelene, obchodov, škôl a športovísk. Vďake ideálnej polohe a kompletnej občianskej vybavenosti máte všetko poruke.

5. Zelené átrium, fitness aj kaviarne

Aby zelených miest nebolo málo, priamo vo vnútrobloku Treenia nebude chýbať ani svieže zelené átrium. Tešiť sa môžete aj na fitnes centrum pre aktívny oddych a kaviarničky na príjemné posedenia so susedmi.

6. Recepcia a bezpečnostný servis

Vo vstupnej hale vás 24 hodín denne a 7 dní v týždni privíta recepcia spolu s bezpečnostnou službou. Tá sa postará o to, aby sa do bytového domu nedostal nikto nepovolaný.

7. až 147 parkovacích miest

Zabudnite na problémy s parkovaním. Ku každému bytu môžete získať parkovacie miesto alebo parkovací box v podzemnej garáži.

Výhradným predajcom bytového komplexu Treenium je realitná kancelária HERRYS. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o osobnú prehliadku nás neváhajte kontaktovať na: http://www.herrys.sk/nehnutelnost/798055/treenium.htm

treeniumpr600x40001-r941_res.jpg

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018