Dobrodružná expedícia bude všade online vďaka Orangeu

Náročná expedícia z Kambodže na Slovensko v týchto dňoch úspešne odštartovala.

Unikátny cestovateľský projekt, ktorý bude nasledujúcich 30 dní mapovať dobrodružnú cestu piatich cestovateľov, začal prvými najazdenými kilometrami v Kambodži. Posádka absolvuje 15-tisíc kilometrov dlhú trať na jednom aute a motorke, pričom prekročí hranice až 15-tich krajín – Kambodža, Vietnam, Laos, Thajsko, Myanmar, Bangladéš, India, Nepál, Pakistan, Irán, Turecko, Bulharsko, Srbsko, Maďarsko a nakoniec Slovensko. Vďaka technológiám a službám od Orangeu budú členovia výpravy všade online a ich dobrodružná cesta môže byť komfortnejšia a jednoduchšia.

„Sme veľmi radi, že môžeme podporiť tento originálny cestovateľský projekt, ktorý vďaka technológiám nielen priblíži krásy neprebádaných exotických krajín všetkým ľuďom na Slovensku, ale že týmto odvážnym dobrodruhom budeme počas ich cesty spoločníkom, na ktorého sa môžu vždy spoľahnúť,“ komentuje spoluprácu Peter Tóth, Corporate Affairs Manager  spoločnosti Orange.

Vďaka pravidelným exkluzívnym príspevkom na sociálnych sieťach Orangeu – Facebooku a Instagrame budú môcť priaznivci expedície so zatajeným dychom sledovať cesty piatich cestovateľov. Tí budú svoje kroky dokumentovať a zdieľať prostredníctvom produktov od Orangeu – smartfónu Orange Neva 80, tabletu Lenovo TAB 2 A10-30, smart hodiniek Vector Watch, ktoré na jedno nabitie vydržia rovných 30 dní a všade online budú vďaka Internetu do auta a roamingu.

Fanúšikovia expedície budú doslova vtiahnutí do deja a práve na sociálnych sieťach budú sledovať, čí sa im podarí zvládnuť náročnú trasu za plánovaných 30 dní. „Naša expedícia ešte ani neodštartovala a už nás postretli prvé problémy, keď sme museli 5 dní čakať v Kambodži na colnici a vybavovať potrebné povolenia. Bez kvalitného roamingu a dát by bola naša situácia ešte komplikovanejšia,“ komentujú prvé zážitky cestovatelia. Cestovateľský projekt tak prostredníctvom #vsadeonline prenesie kus atmosféry aj horlivým nadšencom na Slovensku. Viac informácii o ich ceste je dostupných na https://www.orange.sk/vsadeonline

www.vietnamsko.sk.

Košická Klinika detí a dorastu je opäť krajšia

Oddelenie pre najmenších vynovili za rekordných sedem dní.

Aká je skutočná pravda o Partners Group Sk?

Na fórach nájdete rôzne komentáre na adresu finančných sprostredkovateľov z Partners Group Sk. Ktoré sú a ktoré nie sú pravdivé?

Desať obľúbených multistop zájazdov do celého sveta

Sú poznávacie zájazdy vaša srdcovka? Zažite dva alebo tri počas jednej cesty.

Zdravý životný štýl - dá sa v dnešnej dobe udržať?

Zdravý životný štýl, krásne telo, svieža pokožka, žiadne vrásky a pevné zdravie. Je možné docieliť to aj v súčasnom rýchlom svete?