Piatok, 3. júl, 2020 | Meniny má MiloslavKrížovkyKrížovky

Slovenský nábytok získal ocenenie

Hodnotiteľská komisia výstavy nábytku Moddom ocenila kvalitné vyhotovenie kuchýň Decodom.

Hodnotiteľská komisia výstavy nábytku Moddom ocenila kvalitné vyhotovenie kuchýň Decodom, pôsobivý odkaz na minulosť prostredníctvom retro kuchyne a efektívne využitie komunikačných aktivít k príprave veľtrhu.

Tradícia výroby nábytkuSpracovanie dreva má v topoľčianskom regióne dlhoročnú tradíciu. Všetko sa začalo v roku 1911 keď vznikla prvá parná píla v Topoľčanoch, ktorej hlavnou činnosťou bolo rezanie masívneho dreva a výroba parkiet. Ďalším prelomovým rokom je rok 1947 a závod na výrobu nábytku, ktorý v roku 1958 ovládol celé Československo a exportoval nábytok aj do zahraničia. Spoločnosť Decodom v roku 1999 nadviazala na tradície a zachoval všetky pozitíva svojich predchodcov.

decodomFoto: Decodom

Kuchyňa Carmen 73 je ikonou medzi kuchyňami vyrobenými v Topoľčanoch. Jej výroba začala v roku 1973 a dostala sa takmer do každej domácnosti a množstvo rodín ju využíva dodnes. Predalo sa jej viac ako 150.000 kusov. Úspech kuchyne je ukrytý za kvalitnou prácou a premyslenou technológiou výroby. Tieto kritéria sú platné aj pre kuchyne, ktoré vyrábame dnes pod značkou Decodom.

decodomFoto: Decodom

Dizajnová lahôdka menom IrisMinimalistický dizajn dvierok si zákazník môže doplniť ľubovoľnou úchytkou zo širokej ponuky. Materiál dvierok je špeciálna laminovaná MDF doska pri výrobe ktorej je používaná inovatívna UV technológia. Konečná úprava povrchu na vysoký lesk alebo supermat tento materiál zaraďuje do kvalitatívne najvyššej skupiny. Kvalitnou povrchovou úpravou sú odstránené nežiaduce odtlačky prstov. Povrch dvierok spája perfektný vzhľad s dokonalým pocitom na dotyk.

decodomFoto: Decodom

Nie je hrana ako hranaAko jediný výrobca na Slovensku používame pri opracovaní hrán revolučnú laserovú technológiu. Výhodou laserového opracovanie je bezchybný spoj, ktorý okrem vysokej dizajnovej hodnoty, prináša aj praktický význam. Spoj je vodotesný, kompaktný, odolný voči teplu a preto mu nehrozí odlepenie ani pri umiestnení v blízkosti elektrospotrebičov alebo tepelných zdrojov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac

Vďaka príjemnému počasiu je Malta atraktívnou destináciou až do neskorej jesene.

Terasa upratovala s Kositom. Čistili Borovicový háj i Pľuvátko

Dobrovoľníkov a zanietencov neodradilo ani blato a lejak.

Štart sezóny F1 je za dverami

Štart odloženej sezóny je na spadnutie. Prečítajte si príbeh asi najväčšej osobnosti F1 - Enza Ferrariho.