Vianoce so slovenskou pečaťou zažijete v Poluse

Aj vy máte pocit, že posledné týždne pred Vianocami sa akosi vlečú? S adventným programom v Poluse vám čakanie ubehne veselšie.

Aj vy máte pocit, že posledné týždne pred Vianocami sa akosi vlečú? Dobrá správa pre všetkých netrpezlivých, ktorí snívajú s otvorenými očami o naberaní kapustnice: s adventným programom v Poluse vám čas čakania na najkrajšie sviatky ubehne ako voda!

Tanec, spev, kroje, tradičné ozdoby, voňavé medovníky aj známu mikulášsku družinu si v najbližších dňoch naživo vychutnáte v obľúbenom bratislavskom nákupnom centre.mikulas-r426_res.jpg

Predstavenie pre všetky zmysly – a pre všetky vekové kategórie – odštartuje už 6.decembra o 16:00 príchodom Mikuláša, anjela a čerta. V rozdávaní radosti (a darčekových balíčkov, pravdaže) im budú asistovať moderátorka Veronika Hatala, speváčka Mia a kúzelník, pripravený vyčarovať úsmev na tvárach všetkých detí okolo.dieta-peciem-r349_res.jpg

Počas víkendu 10. a 11. decembra sa Hlavná rotunda Polusu zmení na tvorivú dielňu, kde vás zručnosťou obdarené a v krojoch odeté dámy presvedčia, že tradícia ručnej výroby u nás stále prekvitá. A ak máte chuť, nech sa páči, môžete si priamo na mieste vyrobiť originálnu dekoráciu na adventný veniec či vianočný stromček. Pre malých fanúšikov gastronómie pripravil Polus a jeho dvorná škola varenia Radosť variť ďalšie – doslova chutné – lákadlo: jedinečnú kuchársku šou, kde sa budú piecť a zdobiť medovníčky také lahodné, že budete mať čo robiť, aby u vás doma vydržali do Vianoc!  anjelik-zdobim-r197_res.jpg

V rozdávaní radosti sa bude pokračovať aj 17. a 18. decembra. Príďte sa ešte raz poriadne nadýchať nefalšovanej atmosféry tradičných slovenských Vianoc s ukážkami paličkovania, vyšívania či vyrábania ozdôb zo šúpolia. Stále máte dosť času pridať sa k šikovným inštruktorkám a vyrobiť si vlastnú dekoráciu na zútulnenie vášho domova či ozdobiť várku vianočného pečiva. V Poluse vám so zvládnutím techniky pomôžu skúsení profesionáli, takže žiadne výhovorky, že máte obe ruky ľavé, tu neplatia. A ak vás zmôžu predvianočné nákupy či priveľa stresu v práci, aj v tom prípade je Polus tým pravým miestom, kam sa vybrať na dočerpanie stratenej energie. Nasajete ju pri sledovaní nadaných tanečníkov z folklórnych súborov Studnica a Studienka.

Zastavte sa v predvianočnom čase v Poluse, nechajte zhon pred dverami a pozrite sa na slovenské Vianoce očami našich predkov – uvidíte, že sú ešte farebnejšie a voňavejšie, ako ste si mysleli.

www.polus.sk

zdobenie2m-r319_res.jpg

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.