Posledný ski in/ski out apartmán na predaj v projekte v Pitztalu

Spoločnosť Rellox exkluzívne ponúka posledný apartmán v úplne novom projekte v údolí Pitztal v nadmorskej výške 1 640 m!

Tento jedinečný komplex bude postavený uprostred alpskej prírody  u najvyššieho ľadovca v Rakúsku, kde si môžete užiť zimnú sezónu od polovice septembra až do mája. Projekt bude koncipovaný ako ski in/ski out, a vzdialenosť od lanovky je iba 150 -200 metrov.

text1-r374_res.jpg

Spoločné priestory: recepcia, reštaurácia, bar, hala, malý obchod, podzemné garáže, wellness s bazénom a saunou, fitnes a záhrady.

Dokončenie komplexu sa predpokladá na december 2017.

Apartmán patrí do kategórie tzv. investičných nehnuteľností, to znamená že je určený ku kombinácii vlastného užívania a ďalšieho komerčného prenájmu. O prenájom turistom sa postará profesionálna agentúra. Vlastníkovi tak nevzniknú v súvislosti s prenájmom žiadne starosti. Predpokladaný príjem z prenájmu sa bude pohybovať okolo 4% (po odpočte prevádzkových nákladov a pred zdanením) z kúpnej ceny nehnuteľnosti. Nájomná zmluva sa uzatvára na dobu 10 rokov. Vlastník smie svoju nehnuteľnosť užívať cca 6 týždňov v roku.

text2-r431_res.jpg

Pitztal leží asi 60 kilometrov západne od Innsbrucku v tirolských Alpách. Je najmladší a najvyššie položený ľadovcový areál v Rakúsku. Rozprestiera sa pod horou Wildspitze (nadmorská výška 3 774 m). Lyžiari môžu vyskúšať celkom 85 km zjazdoviek všetkých stupňov obtiažnosti.

Predpokladá sa, že počas 2 nasledujúcich rokov dôjde k prepojeniu ľadovca Pitztal s ľadovcom Sölden. Dobrá správa je, že táto nová lanovka by mala byť vybudovaná v tesnej blízkosti tohto komplexu.

Údolie Pitztal tak bude mať nepopierateľnú výhodu napríklad v možnosti potenciálneho navýšenia cien služieb, ubytovaní, prípadne cien novo vznikajúcich nehnuteľností. Jedná sa teda o veľmi výhodnú investíciu!

Spoločnosť Rellox ponúka nehnuteľnosť priamo od developera a kupujúci neplatí realitnú províziu.

Text: Peter Forgács

Foto: Rellox

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu