Posledný ski in/ski out apartmán na predaj v projekte v Pitztalu

Spoločnosť Rellox exkluzívne ponúka posledný apartmán v úplne novom projekte v údolí Pitztal v nadmorskej výške 1 640 m!

Tento jedinečný komplex bude postavený uprostred alpskej prírody  u najvyššieho ľadovca v Rakúsku, kde si môžete užiť zimnú sezónu od polovice septembra až do mája. Projekt bude koncipovaný ako ski in/ski out, a vzdialenosť od lanovky je iba 150 -200 metrov.

text1-r374_res.jpg

Spoločné priestory: recepcia, reštaurácia, bar, hala, malý obchod, podzemné garáže, wellness s bazénom a saunou, fitnes a záhrady.

Dokončenie komplexu sa predpokladá na december 2017.

Apartmán patrí do kategórie tzv. investičných nehnuteľností, to znamená že je určený ku kombinácii vlastného užívania a ďalšieho komerčného prenájmu. O prenájom turistom sa postará profesionálna agentúra. Vlastníkovi tak nevzniknú v súvislosti s prenájmom žiadne starosti. Predpokladaný príjem z prenájmu sa bude pohybovať okolo 4% (po odpočte prevádzkových nákladov a pred zdanením) z kúpnej ceny nehnuteľnosti. Nájomná zmluva sa uzatvára na dobu 10 rokov. Vlastník smie svoju nehnuteľnosť užívať cca 6 týždňov v roku.

text2-r431_res.jpg

Pitztal leží asi 60 kilometrov západne od Innsbrucku v tirolských Alpách. Je najmladší a najvyššie položený ľadovcový areál v Rakúsku. Rozprestiera sa pod horou Wildspitze (nadmorská výška 3 774 m). Lyžiari môžu vyskúšať celkom 85 km zjazdoviek všetkých stupňov obtiažnosti.

Predpokladá sa, že počas 2 nasledujúcich rokov dôjde k prepojeniu ľadovca Pitztal s ľadovcom Sölden. Dobrá správa je, že táto nová lanovka by mala byť vybudovaná v tesnej blízkosti tohto komplexu.

Údolie Pitztal tak bude mať nepopierateľnú výhodu napríklad v možnosti potenciálneho navýšenia cien služieb, ubytovaní, prípadne cien novo vznikajúcich nehnuteľností. Jedná sa teda o veľmi výhodnú investíciu!

Spoločnosť Rellox ponúka nehnuteľnosť priamo od developera a kupujúci neplatí realitnú províziu.

Text: Peter Forgács

Foto: Rellox

Prihláste sa a vložte PR článok

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Štartujú jesenné módne dni v Poluse

Čo delí módnu ikonu od otrokyne trendov? Predsa vyberaný vkus! Polus vám ponúka profesionálny osobný servis pri hľadaní štýlu.

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla.

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.