Výborne zavedený 3 *S hotel v nemeckom mestečku Bodenmais!

Zavedený wellness hotel na predaj vo výbornej lokalite s výhľadom na okolité hory. Veľmi výhodná investícia!

Ak premýšľate o výhodnej investícii do nehnuteľností a predovšetkým do hotelov, potom je táto ponuka určená práve pre Vás.

Tento krásny 3*S wellness hotel sa nachádza v malom nemeckom mestečku Bodenmais. Z izieb i z terasy reštaurácie ponúka prekrásny výhľad na okolité hory nemeckej časti Šumavy - Bayerwald.

Hotel sa skladá z niekoľkých typov izieb - 40 dvojlôžkových izieb s balkónom, 8 jednolôžkových izieb s balkónom, 3 jednolôžkové izby bez balkóna, 2 suity pre 2-4 osoby, 3 suity pre 4 osoby a jeden apartmán. Niet teda pochýb, že dokážete uspokojiť všetky kategórie klientov. Všetky izby sú moderne a vkusne vybavené a sú nefajčiarske.

1i-r623_res.jpg

Súčasťou hotela je vybavená profesionálna kuchyňa a reštaurácia pre 170 osôb. K reštaurácii patrí aj menšia terasa. Pre hostí je k dispozícii bar alebo konferenčná miestnosť.

V suteréne hotela je k dispozícii welness so saunou, s bazénom, dvoma infračervenými kabínami a parou. Oddýchnuť si môžete vo vnútri v jednej z dvoch relaxačných miestností. Z welness je umožnený aj vstup na vonkajšiu lúku, kde sa môžete opaľovať a vychutnávať si krásny výhľad na okolité hory.

3i-r299_res.jpg

V blízkosti hotela sa nachádza separátny dom s niekoľkými apartmánmi, ktoré teraz slúžia ako ubytovanie pre personál hotela. V kúpnej cene je zahrnutá aj cena tohto domu vrátane vybavenia.

V hoteli sú ponúkané aj ďalšie služby ako je manikúra, pedikúra, masáže, kozmetika a pod. Pre všetky tieto služby sú k dispozícii vybavené a tematicky dekorované separátne priestory. Možnosť využitia miestnosti so súkromnou vírivkou a vodnou posteľou.

2i-r308_res.jpg

Parkovacie miesta sú k dispozícii pred hotelom.

Hotel funguje celoročne a je veľmi dobre obsadzovaný po celý rok. Má aj svoju stálu klientelu, ktorá sa sem každoročne vracia. Hotel je využívaný lyžiarmi aj milovníkmi letnej turistiky. Vzhľadom k tomu, že sa jedná o welness hotel, je veľmi dobre obsadzovaný aj v obdobiach jari a jesene.

Mestečko Bodenmais je slávny svojou ojedinelou klímou - kontrast miernej klímy v údolí a drsnejšej klímy vo vyšších polohách - jedná sa o jediné klimatické kúpele Bavorského lesa. V podzemných chodbách sa lieči ochorenie horných dýchacích ciest. Aj tieto kúpele každoročne privádzajú do Bodenmais radu hostí.

Milovníci lyžovania si môžu zalyžovať v menšom lyžiarskom stredisku Silberberg, ktoré je vhodné predovšetkým pre rodiny s deťmi či pre začiatočníkov. Väčším lyžiarskym strediskom je potom Grosser Arber, ktoré ponúka cca 10 km zjazdoviek všetkých stupňov obtiažnosti. Pre snowboardistov je k dispozícii vybavený snowpark a pre bežkárov zase cca. 114 km bežeckých trás.

Všetky zariadenia hotela, izby, welness a pod. sú ako nové. Do hotela nie je treba ďalej investovať. Možno ho prevziať a okamžite pokračovať v nastavenom hotelovom systéme. Hotel sa predáva kompletne zariadený a vybavený v stave, v akom sa teraz nachádza. Veľmi výhodná investícia!

Spoločnosť Rellox sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí - www.rellox.sk.

Text: Peter Forgács

Foto: Rellox

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi

Company´s autumn in the High Tatras

A good teambuilding or a good training should fulfil four main points that determine its success.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.