Výborne zavedený 3 *S hotel v nemeckom mestečku Bodenmais!

Zavedený wellness hotel na predaj vo výbornej lokalite s výhľadom na okolité hory. Veľmi výhodná investícia!

Ak premýšľate o výhodnej investícii do nehnuteľností a predovšetkým do hotelov, potom je táto ponuka určená práve pre Vás.

Tento krásny 3*S wellness hotel sa nachádza v malom nemeckom mestečku Bodenmais. Z izieb i z terasy reštaurácie ponúka prekrásny výhľad na okolité hory nemeckej časti Šumavy - Bayerwald.

Hotel sa skladá z niekoľkých typov izieb - 40 dvojlôžkových izieb s balkónom, 8 jednolôžkových izieb s balkónom, 3 jednolôžkové izby bez balkóna, 2 suity pre 2-4 osoby, 3 suity pre 4 osoby a jeden apartmán. Niet teda pochýb, že dokážete uspokojiť všetky kategórie klientov. Všetky izby sú moderne a vkusne vybavené a sú nefajčiarske.

1i-r623_res.jpg

Súčasťou hotela je vybavená profesionálna kuchyňa a reštaurácia pre 170 osôb. K reštaurácii patrí aj menšia terasa. Pre hostí je k dispozícii bar alebo konferenčná miestnosť.

V suteréne hotela je k dispozícii welness so saunou, s bazénom, dvoma infračervenými kabínami a parou. Oddýchnuť si môžete vo vnútri v jednej z dvoch relaxačných miestností. Z welness je umožnený aj vstup na vonkajšiu lúku, kde sa môžete opaľovať a vychutnávať si krásny výhľad na okolité hory.

3i-r299_res.jpg

V blízkosti hotela sa nachádza separátny dom s niekoľkými apartmánmi, ktoré teraz slúžia ako ubytovanie pre personál hotela. V kúpnej cene je zahrnutá aj cena tohto domu vrátane vybavenia.

V hoteli sú ponúkané aj ďalšie služby ako je manikúra, pedikúra, masáže, kozmetika a pod. Pre všetky tieto služby sú k dispozícii vybavené a tematicky dekorované separátne priestory. Možnosť využitia miestnosti so súkromnou vírivkou a vodnou posteľou.

2i-r308_res.jpg

Parkovacie miesta sú k dispozícii pred hotelom.

Hotel funguje celoročne a je veľmi dobre obsadzovaný po celý rok. Má aj svoju stálu klientelu, ktorá sa sem každoročne vracia. Hotel je využívaný lyžiarmi aj milovníkmi letnej turistiky. Vzhľadom k tomu, že sa jedná o welness hotel, je veľmi dobre obsadzovaný aj v obdobiach jari a jesene.

Mestečko Bodenmais je slávny svojou ojedinelou klímou - kontrast miernej klímy v údolí a drsnejšej klímy vo vyšších polohách - jedná sa o jediné klimatické kúpele Bavorského lesa. V podzemných chodbách sa lieči ochorenie horných dýchacích ciest. Aj tieto kúpele každoročne privádzajú do Bodenmais radu hostí.

Milovníci lyžovania si môžu zalyžovať v menšom lyžiarskom stredisku Silberberg, ktoré je vhodné predovšetkým pre rodiny s deťmi či pre začiatočníkov. Väčším lyžiarskym strediskom je potom Grosser Arber, ktoré ponúka cca 10 km zjazdoviek všetkých stupňov obtiažnosti. Pre snowboardistov je k dispozícii vybavený snowpark a pre bežkárov zase cca. 114 km bežeckých trás.

Všetky zariadenia hotela, izby, welness a pod. sú ako nové. Do hotela nie je treba ďalej investovať. Možno ho prevziať a okamžite pokračovať v nastavenom hotelovom systéme. Hotel sa predáva kompletne zariadený a vybavený v stave, v akom sa teraz nachádza. Veľmi výhodná investícia!

Spoločnosť Rellox sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí - www.rellox.sk.

Text: Peter Forgács

Foto: Rellox

Najvýhodnejšie online predplatné SME.sk na 1 rok len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému predplatnému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.