Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Slovenská pobočka BNP Paribas Personal Finance má novú CEO

Nathalie Nesrin GoninNathalie Nesrin Gonin (Zdroj: BNP Paribas Personal Finance)

Slovenská pobočka zahraničnej banky BNP Paribas Personal Finance SA avizuje zmenu na pozícii CEO. Od apríla 2018 vedie spoločnosť Nathalie Nesrin Gonin. Tá strieda Miguela Pereiru, ktorý zastával túto funkciu od roku 2015.

Nathalie Nesrin Gonin prichádza z Českej republiky, kde stála za úspešným projektom transformácie spoločnosti Cetelem na Hello bank!. Má bohaté medzinárodné skúsenosti v oblasti rozvoja a transformácie finančného biznisu, pričom v bankovníctve pôsobí už viac ako 15 rokov. V rámci skupiny BNP Paribas Personal Finance zastávala dosiaľ rôzne pozície vo vrcholovom manažmente vo Francúzsku, Rumunsku a v Českej republike.

Nesrin absolvovala štúdium informačných technológií so zameraním na ekonomiku. Súčasťou skupiny BNP Paribas Personal Finance je od roku 2002, keď vo Francúzsku zodpovedala za oblasť risk manažmentu. Následne prešla niekoľkými pozíciami v oblasti financií. Viedla finančné plánovania pre dcérske spoločnosti a euroázijský región, riadila oddelenie rozvoja BNP Paribas Personal Finance a zastávala pozíciu CFO pre strednú Európu. Svoje skúsenosti neskôr zúročila v rumunskom Ceteleme, tam zodpovedala za oblasť vývoja, ale najmä v Českej republike, kde stála za úspešnou transformáciou českého Cetelemu na Hello bank!.

Od apríla 2018 riadi Nathalie Nesrin Gonin slovenskú pobočku zahraničnej banky BNP Paribas Personal Finance SA. Medzi jej priority bude patriť podpora poskytovania spotrebiteľských úverov, ako aj samotná transformácia spoločnosti v dynamickom prostredí digitálneho bankovníctva na Slovensku.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.

Zelená Bratislava

Vyvetrajte si hlavu v jednom z najzelenších hlavných miest na svete.

Covid a post-Covid: Ako sa chrániť pred kybernetickými útokmi?

Tím FortiGuard Labs zaznamenal značný nárast bezpečnostných hrozieb počas pandémie.