Slovenská pobočka BNP Paribas Personal Finance má novú CEO

Nathalie Nesrin Gonin(Zdroj: BNP Paribas Personal Finance)

Slovenská pobočka zahraničnej banky BNP Paribas Personal Finance SA avizuje zmenu na pozícii CEO. Od apríla 2018 vedie spoločnosť Nathalie Nesrin Gonin. Tá strieda Miguela Pereiru, ktorý zastával túto funkciu od roku 2015.

Nathalie Nesrin Gonin prichádza z Českej republiky, kde stála za úspešným projektom transformácie spoločnosti Cetelem na Hello bank!. Má bohaté medzinárodné skúsenosti v oblasti rozvoja a transformácie finančného biznisu, pričom v bankovníctve pôsobí už viac ako 15 rokov. V rámci skupiny BNP Paribas Personal Finance zastávala dosiaľ rôzne pozície vo vrcholovom manažmente vo Francúzsku, Rumunsku a v Českej republike.

Nesrin absolvovala štúdium informačných technológií so zameraním na ekonomiku. Súčasťou skupiny BNP Paribas Personal Finance je od roku 2002, keď vo Francúzsku zodpovedala za oblasť risk manažmentu. Následne prešla niekoľkými pozíciami v oblasti financií. Viedla finančné plánovania pre dcérske spoločnosti a euroázijský región, riadila oddelenie rozvoja BNP Paribas Personal Finance a zastávala pozíciu CFO pre strednú Európu. Svoje skúsenosti neskôr zúročila v rumunskom Ceteleme, tam zodpovedala za oblasť vývoja, ale najmä v Českej republike, kde stála za úspešnou transformáciou českého Cetelemu na Hello bank!.

Od apríla 2018 riadi Nathalie Nesrin Gonin slovenskú pobočku zahraničnej banky BNP Paribas Personal Finance SA. Medzi jej priority bude patriť podpora poskytovania spotrebiteľských úverov, ako aj samotná transformácia spoločnosti v dynamickom prostredí digitálneho bankovníctva na Slovensku.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.