Mama-titul pre kráľovnú? Darujte jej to, čo ešte nedostala

Mamy, všetky statočné mamy. Ďakujeme Vám za Vašu lásku, obetavosť a čas.

Mamy, všetky statočné mamy. Ďakujeme Vám za Vašu lásku, obetavosť a čas. Za Vašu výchovu, pohladenie, pomoc, keď sme ju najviac potrebovali.

13. máj je ten deň, kedy našim mamám môžeme povedať ďakujem a darovať im darček s kúskom nášho srdca.

Aký darček by to mal byť? Čo najviac vyjadrí tú vďaku, ktorú voči našim mamám cítime? Kvety? Bomboniéra? Alebo niečo špeciálnejšie?

Skúste si predstaviť, že by ste Vašej mame darovali darček, ktorý ešte nikdy predtým nedostala. Bol by bol vložený do krásnej krabičky. Na nej by bolo špeciálnou metódou vryté: Z lásky. Krabička by bola previazaná nádhernou saténovou mašľou a vo vnútri by sa nachádzala luxusná slovenská kozmetika so 100% prírodnou receptúrou. Potešila by sa Vaša mamička?

Do balíčka, ktorý sme pripravili špeciálne na jej oslavu sme zabalili penové mydlo od Ave Natury, ktoré je nie len antibakteriálnym mydlom, ale určené je aj na odličovanie a aj ako pena na holenie.

Do balíčka sme vložili aj sprchový gél od Ave Natury podľa vlastného výberu. Buď mäta- citrus alebo céder- škorica. Čisté 100% prírodné výťažky z esenciálnych olejov, mäty alebo škorice doslova omámia čuchové zmysly a Vašej mamičke doprajú zaslúžený oddych po náročnom dni.

Aj keď vieme, že každá mama si zaslúži niečo špeciálne, počet balíčkov je bohužiaľ limitovaný a preto tentokrát dlho neváhajte.

Cena limitovaného balíčka ku Dňu matiek je 19,90 eur.

Stačí jedno kliknutie a darček ku Dňu matiek máte vyriešený

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.