Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.

Ako chutí život v projekte Čerešne living? Sladko, presne ako ho máte radi. Sladké letné ničnerobenie si môžete vychutnať s ešte väčším komfortom vďaka vodnej lagúne situovanej priamo pod oknami vášho bytu.

Alebo máte jeden z tých „lenivých“ dní, kedy sa vám vôbec nikam nechce? Potešíme vás správou, že v celej druhej fáze jedno- až štvorizbových bytov v Čerešniach nájdete predprípravu na klimatizáciu, ktorá vás príjemne schladí počas letného sparna.

Prvých 15 chutí najsladšie

Len málo projektov dokáže v sebe skĺbiť výbornú lokalitu, občiansku vybavenosť, kvalitu, funkčnosť, ale najmä priestor na skutočný život a Čerešne patria práve medzi takéto projekty. Ak sa poponáhľate a kúpite si byt medzi prvými pätnástimi, dostanete ho za zvýhodnenú cenu.

Čerešne má každý rád

Projekt Čerešne living predstavuje unikátne miesto pre život, nech už je váš životný štýl akýkoľvek. Veď kde inde nájdete viac ako 6 700 m2 zelene pretkaných oddychovými zónami, viac ako 222 m2 grilovacích terás či takmer 2 000 m kočíkových trás? K tomu korzo s kaviarňami a službami, športoviská, detské ihriská, vodnú lagúnu či sánkovací kopec, ale aj spoločnú klubovňu a komunitné záhrady – to všetko majú obyvatelia Čerešne living k dispozícii. O tom, že Čerešne living patria medzi výnimočné projekty, svedčí aj fakt, že prvá fáza je už takmer vypredaná. Budúci obyvatelia budú môcť parkovať v podzemnej garáži, kde je k dispozícii takmer 400 miest, alebo v teréne, kde zaparkuje vyše 200 áut.

Žite v obľúbenej mestskej štvrti

Pri výbere nového bývania hrá významnú úlohu aj lokalita. Dúbravka sa dlhodobo radí medzi obľúbené mestské časti a práve tu vyrastá jedinečný komplex Čerešne living – situovaný v bezprostrednej blízkosti prírody, no zároveň na mieste s plnou občianskou vybavenosťou, kde takmer všetko potrebné dokážete vybaviť „na skok“. Ušetrite čas a namiesto cestovania za vašimi aktivitami ho strávte radšej vylihovaním pri vodnej lagúne alebo športovaním priamo vo dvore.

Za projektom Čerešne living stojí developer ITB Development. Tvorca úspešných projektov ako Nový Háj, Kolísky, Sokolská Residence, MAMAPAPA či Gansberg Koliba, známy unikátnym prístupom k projektom a odvahe dovoliť klientom formovať si svoju finálnu podobu bývania. Popri mnohých spokojných majiteľoch bytov to ocenila aj porota súťaže CE.ZA.AR, ktorá projekt Nový Háj v roku 2015 vyhlásila za víťaza kategórie bytové domy.

www.ceresne.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.