Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Príďte diskutovať so Sajfom a ďalšími, ako uspieť v biznise

Podnikateľov čaká nálož informácií o tom, ako nájsť zamestnancov, prečo sa zero waste oplatí a čo je nové v online biznise.

Najprv moderoval v rádiu, potom zahviezdil v televízii a v súčasnosti je populárnou značkou na sociálnych sieťach. Matej „Sajfa“ Cifra pravidelne točí videá, ktoré odoberá takmer 160-tisíc ľudí.

„Najväčšia výzva bola začať a vytrvať. Žijem s videami každý jeden deň už skoro dva roky. Niekedy to nie je jednoduché, ale baví ma to,“ vraví Sajfa.

O budovaní svojej značky porozpráva aj na podujatí Podnikateľská fiesta, ktoré sa uskutoční 3. októbra 2018 od 13:00 hodiny v sídle Slovak Business Agency v Bratislave. Sajfa bude mať úvodnú prednášku a event bude aj moderovať.

Súčasťou fiesty budú dva panely, na ktorých budú odborníci a podnikatelia diskutovať o výzvach v biznise. Vstup je bezplatný.

Prvý panel bude zameraný na to, ako nájsť zamestnancov, či pomôže najímanie cudzincov a ako zmenilo trh práce zverejňovanie platov. O skúsenosti sa podelí marketingový manažér Profesia.sk Martin Menšík, leadership konzultantka Vladimíra Neuschlová či riaditeľ Pekárne Paciga Ján Paciga.

Druhý panel ukáže, ako sa dá v biznise využiť filozofia zero waste a prilákať zákazníkov. V tomto paneli vystúpia Dada a Matúš, majitelia zero waste pekárne a obchodu U Dobrožrúta, hovorca METRO Martin Krajčovič a Lucia Grigová, autorka blogu Do poslednej omrvinky. Počas prestávok bude podľa princípov zero waste variť Lucia Grigová a šéfkuchár METRO Vojto Artz.

Podnikateľskú fiestu organizuje Slovak Business Agency (SBA) spolu s AMI Communications Slovakia, a v spolupráci so Združením mladých podnikateľov Slovenska (ZMPS), Združením podnikateľov Slovenska (ZPS) a spoločnosťou METRO. Program vrátane informácií o sprievodných podujatiach nájdete TU. Zároveň si tam môžete rezervovať miesto, keďže kapacita je obmedzená. Diskusie si môžete pozrieť aj online na FB METRO SK.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line