Utorok, 4. august, 2020 | Meniny má Dominik, DominikaKrížovkyKrížovky

Najvyšší čas myslieť na klimatizáciu

Blíži sa sezóna horúčav, kúpu klimatizácie už rozhodne neodkladajte.

Každý odborník vám poradí, aby ste kúpu klimatizácie začali riešiť ešte pred sezónou. Budete mať čas všetko si dobre premyslieť a klimatizáciu vám stihnú namontovať včas. Rozhodne si nechajte vypracovať aj druhú ponuku, pomôže vám lepšie sa rozhodnúť.

Najlepšie riešenie je od odborníkov

Nespoliehajte sa na odporúčanie suseda, ktorému klimatizáciu namontovali „rýchlo a lacno“. Ide nielen o vaše peniaze, ale hlavne o zdravie a komfort. Kľúčovým krokom je bezplatná obhliadka odborným technikom. Ten vypočíta potrebný výkon, počet a optimálne umiestnenie jednotiek, čím si znížite prevádzkové náklady. Ak hľadáte skutočnú kvalitu, zamerajte sa na značku Daikin. Tento japonský výrobca sa špecializuje na chladenie a kúrenie už 95 rokov a je špičkou v tejto oblasti.

Tiché a výkonné modely s užitočnými funkcionalitami

Pre technických nadšencov odporúčame klimatizáciu URURU SARARA, ktorá okrem chladenia podporuje aj zvlhčovanie, odvlhčovanie, vetranie a čistenie vzduchu. Výnimočne štýlovým kúskom v rámci najvyššej triedy klimatizácii je zariadenie DAIKIN STYLISH, ktoré za dizajn získalo množstvo ocenení. K najvyhľadávanejším modelom patrí aj DAIKIN EMURA, ktorá kombinuje prepracovaný dizajn a inteligentné technológie. Najnovšie modely Daikin disponujú senzorom pohybu, ktorý zisťuje prítomnosť osôb v miestnosti a prúdenie vzduchu presmeruje mimo nich.Mnohí určite ocenia možnosť on-line ovládania klimatizácie. Klímu vášho domova si môžete regulovať priamo z mobilu a prísť do príjemne vychladeného bytu. Nielen mamičky sa potešia protialergickým filtrom, ktoré zachytávajú a odstraňujú prachové častice, alergény, pachy, vírusy a baktérie a udržujú tak v domácnosti čistý a zdravý vzduch.

Získajte 5-ročnú záruku

Ak si vyberiete niektorý z modelov Daikin, získate automaticky predĺženú 5-ročnú záruku. Spoločnosť v súčasnosti ponúka každému, kto si vymení starú klimatizáciu za novú od Daikin, bonus vo výške až 270 eur.

Špičkové tepelné čerpadlá

Spoločnosť Daikin vyrába aj prvotriedne tepelné čerpadlá. Tie dokážu zabezpečiť vykurovanie domácnosti, ohrev teplej vody a dokonca aj chladenie. Teraz môžete získať tepelné čerpadlo so štátnou dotáciou až do 3 400 eur, prípadne s Daikin zľavou až 20 % pre bratislavský región.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Najväčší karibský ostrov ukrýva výnimočné investície

Kuba má obrovský potenciál na výnimočné výnosy

Pochod smrti

Hrôzy druhej svetovej vojny sú aj dnes ešte stále živé a je potrebné si ich neustále pripomínať.

Prežil som pochod smrti

Ručné ovládanie auta – šanca pre vodičov s hendikepom

Niekedy sa človeku zmení život v jednej sekunde - nehoda či choroba ho dokážu obmedziť v pohybe či pripútať na invalidný vozík.

Paralympionička Veronika Vadovičová tiež využíva automobil s úpraveným ovládaním