Nedeľa, 5. júl, 2020 | Meniny má Cyril, MetodKrížovkyKrížovky

Banka s individuálnym prístupom k podnikateľom? Je tu pre vás

Prioritným poslaním Slovenskej záručnej a rozvojovej banky (SZRB) je podpora malého a stredného podnikania na Slovensku.

Slovenská záručná a rozvojová banka napĺňa toto poslanie nielen výhodnými úverovými produktmi, ale predovšetkým individuálnym prístupom, ktorý si cení čoraz viac podnikateľov. Nejde o klasickú komerčnú banku, špecializuje sa predovšetkým na malé a stredné podniky (MSP), a práve to je jej výhodou a silnou stránkou.

Profesionálny klientský servis

Čísla hovoria jasnou rečou. Ako uvádza Miroslav Mička, riaditeľ odboru riadenia aktívnych obchodov SZRB, viac než 50 % klientely banky tvoria práve malí a strední podnikatelia.„Na základe dlhoročných skúseností veľmi dobre poznáme ich potreby. Nezaoberáme sa retailom, vďaka tomu sa plne sústreďujeme na pomoc menším podnikateľským subjektom. To nám umožňuje ku každému podnikateľovi pristupovať naozaj individuálne,“ zdôrazňuje. Individuálny prístup sa odráža najmä v ústretovosti voči požiadavkám klientov, osobitom posudzovaní rizík spojených s podnikateľskými plánmi a vysokokvalitnom odbornom poradenstve.

Unikátny úver jedine od SZRB

Okrem profesionálneho servisu prináša SZRB ajmoderné a inovatívne bankové produkty. Ako jediná banka na Slovensku poskytuje malým a stredným podnikom úverový produkt EÚver – ROZVOJ . Financovanie poskytnuté na tento projekt bolo podporené z operačného programu Výskum a inovácie, ktorý je spolufinancovaný z Európskych štrukturálnych a investičných fondov. Úver je určený rovnako začínajúcim podnikateľským subjektom, ako aj firmám, ktorým chýbajú zdroje na ďalší rozvoj – napríklad na nákup novýchtechnológií, modernizáciu zariadení, zväčšenie výrobných kapacít, expanziu na zahraničné trhy a podobne.

Podpora malých farmárov

Sektor poľnohospodárstva je jednou z tých oblastí, na ktoré komerčné banky neraz akoby „zabúdali“. Slovenská záručná a rozvojová banka sa však o malé poľnohospodárske firmy a farmárov intenzívne zaujíma a systematicky ich podporuje. Vďaka tomu dnes predstavujú takmer tretinu jej klientov. SZRB aj im poskytuje celý rad moderných bankových produktov a profesionálny klientský servis postavený na individuálnom prístupe.

Ak aj vy patríte medzi malých a stredných podnikateľov a radi by ste dali nový impulz svojmu podnikaniu, SZRB môže byť pre vás ideálnym riešením. Riešením, aké by ste u klasických komerčných bánk pravdepodobne nenašli.

Viac nawww.szrb.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac

Vďaka príjemnému počasiu je Malta atraktívnou destináciou až do neskorej jesene.

Terasa upratovala s Kositom. Čistili Borovicový háj i Pľuvátko

Dobrovoľníkov a zanietencov neodradilo ani blato a lejak.

Štart sezóny F1 je za dverami

Štart odloženej sezóny je na spadnutie. Prečítajte si príbeh asi najväčšej osobnosti F1 - Enza Ferrariho.