Sobota, 31. október, 2020 | Meniny má AurelaKrížovkyKrížovky

Developer rozširuje ponuku pozemkov s výhľadom na Bratislavu

Z 22 stavebných pozemkov v lokalite Ahoj Briežky je predaná viac ako polovica. Spoločnosť Rovena SK pridáva ďalších šesť.

Predaj bol spustený začiatkom leta, no kvôli vysokej miere záujmu sa slovenský developer rozhodol rozšíriť ponuku. V jednej z najlukratívnejších častí Bratislavy pribudli ďalšie stavebné pozemky, ktoré ponúkajú ideálne bývanie pre tých, ktorí chcú bývať v blízkosti centra a zároveň obklopení prírodou. Pozemky sa nachádzajú v lokalite Ahoj medzi Kolibou a račianskymi vinohradmi a vedie k nim cesta, ktorá sa napája na Račiansku ulicu.

Dopyt je veľký

„Vďaka svojej lokalite a výhľadu na celé mesto sú Ahoj Briežky najžiadanejším miestom na bývanie. Zaplnili sme totiž medzeru, ktorá bola na bratislavskom realitnom trhu pre tých klientov, ktorí preferujú pokojnú, bezpečnú a zeleňou obklopenú lokalitu s výhľadom na mesto.. Dopyt po pozemkoch je veľký aj vzhľadom na ďalšie stavebné prognózy v danej lokalite,“ hovorí konateľ spoločnosti Rovena SK Michal Bojsza.

Nových majiteľov má už viac ako polovica pozemkov. Preto sa spoločnosť Rovena SK rozhodla pridať ďalších šesť.„Ceny pozemkov sa začínajú už od 289-tisíc Eur vrátane DPH. Záujemcovia si môžu zakúpiť pozemok v rôznych výmerách od 591 m² do 957 m². Samozrejmosťou sú prípojky inžinierskych sietí, ktoré sú priamo na každom pozemku, pričom každý z nich je prístupný novovybudovanou súkromnou komunikáciou,“ dodáva Michal Bojsza.

Posledná šanca?

Ide tak zrejme o posledný projekt, ktorý predáva stavebné pozemky v danej lokalite. Vedenie mestskej časti Rača totiž vyhlásilo, že bratislavské vinohrady by mali mať presne určenú hranicu. Dôvodom je, že na úpätí Malých Karpát vyrástlo viacero obytných štvrtí a bratislavské vinohrady postupne miznú. Situáciu chce riešiť aj so zainteresovanými mestskými časťami, ako Nové Mesto či Vajnory, ale hlavne s novovzniknutým Metropolitným inštitútom Bratislavy.

Pre všetkých záujemcov je to posledná šanca, kde si môžu postaviť dom podľa svojich predstáv a ušetriť tak pri prerábke starších domov. Budúcu modernú vilovú štvrť Ahoj Briežky si obľúbia najmä rodiny. Stačí si vybrať jeden z pozemkov, na ktorom si postavíte či už klasický murovaný dom, bungalov, dom na kľúč alebo nízkoenergetický dom. Zároveň tu nájdete všetku potrebnú občiansku vybavenosť. Všetky tieto benefity zaraďujú projekt medzi najvyhľadávanejšie a najžiadanejšie miesta na bývanie v Bratislave,“ dodáva na záver Michal Bojsza.

Záujemcovia o pozemok sa môžu informovať v Centre realít na Vajnorskej 98/A v Bratislave a na webovej stránke projektu www.ahojbriezky.sk .

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Moringa a Ginkgo - pomocníci z prírody

Téma posilňovania zdravia je v dnešnej dobe veľmi populárna. Avšak, dosiahnutie perfektného zdravia vôbec nemusí byť tak náročné.

Pracujete? Vaše odvody zachraňujú podvýživené zdravotníctvo

Platíte odvody a dúfate, že ak ochoriete, zaplatia vám potrebnú liečbu? Pandémia a zlý návrh štátneho rozpočtu môžu veľa zmeniť.

1,6 milióna stavených na Trumpa! Kto bude mať pravdu?

Komunita alebo Bookmakeri?