Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Prečo sa vám oplatí kúpiť klimatizáciu práve teraz

Väčšina z nás trávi posledné týždne doma v izolácii od okolitého sveta.

Kvôli koronavírusu sa pre nás veci, ktoré sme ešte len nedávno považovali za samozrejmé, stali nedostupné. Stretnutie v kaviarni, návšteva nákupného centra, fitnescentra či dovolenka v zahraničí... Aktuálne nič z toho nemôžeme robiť.

Bezpečnosť na prvom mieste

Pracujeme z domu, učíme sa doma s deťmi, cvičíme v obývačke, vybavujeme veci online alebo telefonicky, využívame rôzne donáškové služby a s priateľmi a rodinou komunikujeme cez sociálne siete. Veľa sa diskutuje o tom, dokedy táto situácia potrvá, no s určitosťou to nevie povedať nikto. Pomaly sa však oteplieva a možno je namieste otázka, či nie je najvyšší čas poistiť sa na leto kúpou klimatizácie a vytvoriť si tak doma príjemné prostredie, keď už tam trávime viac času.
„Zákazníci sa nemusia obávať o svoju bezpečnosť počas obhliadky a montáže samotnej klimatizácie. Bezpečnosť našich zákazníkov a aj zamestnancov kladieme v našej spoločnosti na prvé miesto. Všetci pracovníci, či už tí, ktorí vykonávajú obhliadky alebo montáže sú vybavení ochrannými rúškami a rukavicami a sú špeciálne vyškolení,“ tvrdí Lenka Gergeľová, produktová manažérka pre ZSE Klima.

Obhliadka a montáž klímy bez čakania

Prvé horúčavy zvyknú v posledných rokoch udrieť už v polovici apríla, lenže to sme všetci chodili do práce, kde máme väčšinou klimatizované priestory, na obedy sme chodili do klimatizovaných reštaurácií, po práci do klimatizovaného fitnescentra alebo s priateľmi na príjemne vychladené čapované pivo. Tento rok to vyzerá tak, že najbližšie týždne, možno mesiace, budeme tráviť v priestoroch našej domácnosti.
„V prípade kúpy klimatizácie odporúčame nenechávať nič na poslednú chvíľu. Práve toto predsezónne obdobie je ideálne na to, aby si zákazníci kúpili klimatizáciu. Obhliadku zrealizujeme len niekoľko dní po objednávke a pár dní po úhrade následnej zálohovej platby už môže prebehnúť samotná montáž. Montáž trvá obvykle 4 hodiny, v prípade náročnejšej inštalácie maximálne 6 hodín. Počas hlavnej sezóny sú čakacie doby oveľa dlhšie a zákazníci môžu čakať na montáž klimatizácie aj niekoľko týždňov z dôvodu maximálnej vyťaženosti všetkých montážnikov. Ďalším dobrým dôvodom, prečo si objednať klimatizáciu čím skôr je, že len do konca apríla trvá špeciálna predsezónna zľava vo výške 100 € na všetky klimatizácie od ZSE,“ dodáva Lenka Gergeľová zo ZSE.

Klíma už od 35 € mesačne

Ak riešite otázku financií v prípade kúpy klimatizácie, ZSE má pre vás výhodné riešenie. „V ponuke ZSE Klima Bezstarosti máme špičkové klimatizácie značiek Samsung a Daikin. Zákazník na začiatku uhradí zálohu 200 € a následne len 35 € mesačne. V rámci uvedenej ceny je zahrnutá obhliadka, doprava a montáž klimatizácie. Ako bonus zákazníci získajú na 3 roky až o 20 % výhodnejšiu elektrinu počas mesiacov júl a august, keď je predpoklad vyššej spotreby elektriny, servisnú prehliadku každý rok počas platnosti zmluvy a predĺženú záruku počas celej doby využívania služby,“ dopĺňa Lenka Gergeľová zo ZSE.

Novinka – dizajnová klíma

Chceli by ste si osviežiť interiér dizajnovým kúskom, ale stále neviete, čo by to malo byť? Pozrite si ponuku dizajnových klimatizácií od ZSE a určite si prídete na svoje. Vybrať si môžete až z 21 moderných dizajnov, ktoré sa hodia do každej domácnosti.

Viac o ponuke klimatizácií od ZSE sa dozviete na www.zse.sk/klima.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Duálnu prax v dm nahradilo počas pandémie online vzdelávanie

Vzdelávanie je rozdelené na dve časti, a to samoštúdium a webináre.

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.