Sobota, 13. august, 2022 | Meniny má Ľubomír

Vyberte si dokonalú letnú dovolenku v Chorvátsku...

...v Dalmácii v Zadare alebo na severnom pobreží Jadranu, na krásnom ostrove Krk.

(C) Falkensteiner Family Hotel Diadora(C) Falkensteiner Family Hotel Diadora

Ak ste aktívni a hľadáte športovú atmosféru počas svojej letnej dovolenky, vyberte si spomedzi hotelov Falkensteiner v Zadarskej župe alebo na ostrove Krk. Ponúkame vám široké portfólio nezabudnuteľných zážitkov od športových táborov, vzrušujúcich aktivít mimo areálu až po rôzne športové podujatia s medzinárodnými športovcami, ako sú Karel Nováček, Vladimír Vůjtek alebo Milan Baroš.

Ak máte radi zábavnú rodinnú dovolenku, čaká na vás náš rodinný hotel Diadora vo Falkensteiner resort Punta Skala alebo Falkensteiner Club Funimation Borik s nekonečnými možnosťami detskej a rodinnej animácie.

Pre tých, ktorí si prajú špičkové služby s osobným prístupom, je určený náš krásny Falkensteiner Hotel & SPA Iadera, ktorý ponúka hýčkanie po všetkých stránkach, zatiaľ čo Premium Camping Zadar je pre milovníkov kempovania a glampingu.

Zadarská župa, ako aj ostrov Krk ponúkajú množstvo zážitkov v okolí pre aktívnu dovolenku, či už sa chcete vydať terénnym vozidlom na safari do pohoria Velebit, alebo objavovať horské cyklistické trasy na ostrove Krk.

Ak si chcete dopriať nezabudnuteľné chvíle pri Jadranskom mori - od čarovných dovolenkových zážitkov s rodinou až po športové vyžitie pre aktívnych dovolenkárov - hotely a rezidencie Falkensteiner ponúkajú naozaj všetko.

BEZPEČNÝ HOTEL: Bezpečná voľba pre vašu dovolenku
Vaše zdravie je našou prioritou.

V spoločnosti Falkensteiner si uvedomujeme, že dovolenka v hoteli je v dnešnej dobe trochu iná. Jedno je však isté: nechýbajú špičkové služby, srdečnosť a pohostinnosť, ktorými sme uznávaní. V spolupráci s internými a externými odborníkmi sme vypracovali a zaviedli komplexné opatrenia pre bezpečnú a bezstarostnú dovolenku. Týkajú sa všetkých oblastí a činností počas vášho pobytu v hoteli: od registrácie, cez izby až po reštauráciu a wellness centrum.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Za architektonickým unikátom Apúlie cestujte do mestečka Alberobello.

INZERCIA 12. aug

Západoslovenská distribučná prinavráti koridoru pod VVN vedení v Pečnianskom lese prírodný charakter

INZERCIA 11. aug

Aký je rozdiel medzi palivami na čerpacích staniciach a tými, ktoré poháňajú monoposty F1?

11. aug
SkryťZatvoriť reklamu