Utorok, 17. máj, 2022 | Meniny má Gizela

Prácu lekárov a sestier si vážime - povedzme im to

VÚB opäť pomáha slovenskému zdravotníctvu. Tentoraz však nielen materiálne.

Zdravotníci vo všetkých nemocniciach na Slovensku pracujú na hranici svojich možností. Bojujú s časom, nedostatkom lekárov, sestier a bohužiaľ mnohokrát aj s ľudskými predsudkami, nevraživosťou a agresivitou. Napriek vyčerpaniu vytrvalo zachraňujú životy v stále neutíchajúcom boji s pandémiou. VÚB opäť, ako po minulé roky, pomáha slovenskému zdravotníctvu. Tentoraz však nielen materiálne. Vzhľadom na stále častejšie prejavy osočovania a dokonca fyzických atakov niektorých pacientov sa rozhodla v spolupráci s rádiami Expres, Jemné a Europa 2 vytvoriť iniciatívu, vďaka ktorej môže ktokoľvek cez LINKU VĎAKY nahrať odkaz našim zdravotníkom a poďakovať sa za ich obetavú prácu.

"Verím, že je nás na Slovensku väčšina, ktorí si prácu lekárov a sestier vážime a chceme, aby o tom vedeli. Okrem materiálnej a finančnej podpory sme v spolupráci s najväčšími slovenskými rádiami vytvorili LINKU VĎAKY, pretože sme presvedčení, že práve v tomto období potrebujú zdravotníci, ktorí sa starajú o záchranu ľudských životov aj psychickú a morálnu podporu," povedal Alexander Resch, generálny riaditeľ VÚB. .

Aj jedno „ďakujem” má veľkú silu

Od 15. 12. môžete dodať zdravotnému personálu potrebnú energiu vydržať a zvládnuť ďalšiu pandemickú vlnu. Svoju vďaku môžete vyjadriť na bezplatnej zákazníckej linke 0800 00 77 77. Viac informácií nájdete na stránke linkavdaky.sk , kde môžete aj priamo nahrať slová podpory alebo krátke video. Poďakovať môžete aj konkrétnym lekárom či zdravotným sestrám a venovať tak svoju podporu práve im. Poďakovania si budú môcť lekári a sestry vypočuť priamo na stránke alebo vo vysielaní rádií Expres, Jemné a Europa 2 počas celého dňa až do 30.12.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Hypoglykémia je u diabetikov „bežná“, nepredvídateľná a potenciálne nebezpečná komplikácia inzulínovej liečby.

8 h

Nová verzia softvéru pre rodinu modelov ID prináša rýchlejšie nabíjanie, vyšší dojazd, vylepšenú navigáciu a veľa ďalších funkcií.

INZERCIA 20 h
Jiří Procházka.

Jiří Procházka, jeden z najlepších bojovníkov MMA súčasnosti, sa stal novým globálnym ambasádorom spoločnosti XTB.

16. máj
SkryťZatvoriť reklamu