Pondelok, 23. máj, 2022 | Meniny má Želmíra

V novej predajni Hornbach si tovar vyzdvihnete autom pri regáli

Nová predajňa Hornbach v Nitre ponúkne možnosť nákupu v Drive in zóne, kde si tovar naložíte do auta a naskenujete ho mobilom.

Predajňa v Nitre čoskoro otvorí svoje brányPredajňa v Nitre čoskoro otvorí svoje brány

V najnovšej predajni Hornbach v Nitre budú zákazníci môcť pohodlne nakúpiť všetko potrebné pre svoj projekt. Smartfón už dnes patrí k bežnej výbave moderných machrov. Nákup sa preto môže začať už doma alebo v dielni vďaka aplikácii Hornbach. Aplikácia ponúka široký rozsah praktických funkcií, ktoré ušetria čas.

Vo svojom smartfóne si tak môžete doma predpripraviť nákupný zoznam. V predajni potom pomocou funkcie samoobslužného nakupovania Self-Scan nakúpite jednoducho a rýchlo. „Aby sa naši zákazníci čo najskôr dostali domov k realizácii svojich projektov, odporúčame im využiť aplikáciu s funkciou Self-Scan. Táto funkcia umožňuje priebežne skenovať kupované výrobky, ktorý stačí na konci nákupu zaplatiť. Je to skutočne rýchle,“ vysvetľuje Martin Taksonyi, riaditeľ predajne Hornbach v Nitre.

Autom medzi regálmi

Pomocou pre všetkých zaneprázdnených machrov bude aj veľkorysá Drive in hala s plochou 5 000 m2 vedľa hlavnej predajne. Bude tu dostupných viac ako 5000 položiek v dostatočných skladových zásobách na paletách alebo v regáloch, ku ktorým zákazníci môžu prísť priamo autom. Zóna Drive In je prístupná vozidlom tak ako profesionálom, ktorí prichádzajú vyzdvihnúť veľké objemy tovaru, tak aj bežným zákazníkom. Kto by si nechcel vyskúšať jazdiť medzi regálmi? „Ťažké stavebné materiály, ako je drevo, murovacie materiály, omietky, sadrokartónové dosky, ale aj izolácie a zámkové dlažby a pod. si zákazníci naložia komfortne priamo do auta. Ušetria tak nielen čas, ale aj sily, ktoré môžu následne venovať svojmu projektu,“ pokračuje Martin Taksonyi.

Stiahnite si aplikáciu Hornbach pre pohodlné a rýchle nakupovanie už dnes. Budete pripravení naplno si užiť nakupovanie už v deň otvorenia novej predajne v Nitre. Hornbach na všetkých svojich predajniach ponúka aj bezplatnú wifi. Tí, čo si aplikáciu zabudnú stiahnuť doma, budú tak môcť urobiť aj priamo na mieste.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Do 4. ročníku projektu ENGIE Eco školy sa tento rok zapojila aj ZŠ Československej armády v Moldave nad Bodvou.

13 h

Do 4. ročníku projektu ENGIE Eco školy sa tento rok zapojila aj ZŠ P.O. Hviezdoslava vo Veľkých Kapušanoch.

14 h

V Liptovskom Mikuláši sa stavia viac, ako kedykoľvek predtým. Liptovský Mikuláš je dobré miesto pre život.

INZERCIA 23 h
SkryťZatvoriť reklamu