MetLife je opäť držiteľom slovenského rekordu

Rekordný balónový Snoopy vyrástol počas štyroch hodín, na jeho vytvorenie bolo potrebných 611 balónov. Celkový rozmer obrazca mal 7x9 metrov.

Na bratislavskej Kuchajde sa v sobotu 13. júna objavilo množstvo bielych a čiernych balónov. Spoločnosť MetLife, ako generálny partner podujatia – 4. Celoslovenské stretnutie dvojčiat a viacerčiat s Kamarátom Snoopym, vytvorila za pomoci účastníkov slovenský rekord - hlavu Kamaráta Snoopyho z balónov. Balónový Snoopy (ambasádor značky MetLife), vyrástol počas štyroch hodín. Úlohou účastníkov bolo zapichnúť do polystyrénu balón bielej alebo čiernej farby, podľa predlohy. Na vytvorenie rekordu bolo potrebných 611 balónov a celkový rozmer obrazca mal 7x9 metrov. Poisťovňa MetLife získala oficiálny certifikát o platnom rekorde od spoločnosti Slovenské rekordy. Táto aktivita potešila predovšetkým malé deti, ktoré sa od balónov často krát nevedeli odtrhnúť. Variabilné životné poistenie pre deti KAMARÁT SNOOPY je komplexné poistenie skladajúce sa zo sporiacej časti, ktorá umožní rodičom vytvoriť poistenému dieťaťu finančnú rezervu pre vstup do dospelosti a zároveň mu poskytne poistnú ochranu pre prípad úrazov a ochorení. V rámci tohto poistenia je možné na jednej poistnej zmluve dojednať rizikové poistenie pre oboch rodičov, ako aj pripoistiť viacero detí. MetLife úspešne pôsobí na Slovensku už od roku 1995. Spoločnosť poskytuje široké spektrum produktov životného a úrazového poistenia. Poisťovňa sa stala synonymom finančnej istoty a profesionalizmu.

Pre viac informácií navštívte www.metlife.sk

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.