Sobota, 10. december, 2022 | Meniny má Radúz

MetLife je opäť držiteľom slovenského rekordu

Rekordný balónový Snoopy vyrástol počas štyroch hodín, na jeho vytvorenie bolo potrebných 611 balónov. Celkový rozmer obrazca mal 7x9 metrov.

Na bratislavskej Kuchajde sa v sobotu 13. júna objavilo množstvo bielych a čiernych balónov. Spoločnosť MetLife, ako generálny partner podujatia – 4. Celoslovenské stretnutie dvojčiat a viacerčiat s Kamarátom Snoopym, vytvorila za pomoci účastníkov slovenský rekord - hlavu Kamaráta Snoopyho z balónov. Balónový Snoopy (ambasádor značky MetLife), vyrástol počas štyroch hodín. Úlohou účastníkov bolo zapichnúť do polystyrénu balón bielej alebo čiernej farby, podľa predlohy. Na vytvorenie rekordu bolo potrebných 611 balónov a celkový rozmer obrazca mal 7x9 metrov. Poisťovňa MetLife získala oficiálny certifikát o platnom rekorde od spoločnosti Slovenské rekordy. Táto aktivita potešila predovšetkým malé deti, ktoré sa od balónov často krát nevedeli odtrhnúť. Variabilné životné poistenie pre deti KAMARÁT SNOOPY je komplexné poistenie skladajúce sa zo sporiacej časti, ktorá umožní rodičom vytvoriť poistenému dieťaťu finančnú rezervu pre vstup do dospelosti a zároveň mu poskytne poistnú ochranu pre prípad úrazov a ochorení. V rámci tohto poistenia je možné na jednej poistnej zmluve dojednať rizikové poistenie pre oboch rodičov, ako aj pripoistiť viacero detí. MetLife úspešne pôsobí na Slovensku už od roku 1995. Spoločnosť poskytuje široké spektrum produktov životného a úrazového poistenia. Poisťovňa sa stala synonymom finančnej istoty a profesionalizmu.

Pre viac informácií navštívte www.metlife.sk

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Vianočné nákupy sú v plnom prúde, no vonkajšie okolnosti ich výrazne ovplyvňujú nákupy Slovákov.

16 h

Spoločnosť Freshfields otvára nové Business Services Centre v Bratislave na Slovensku.

24 h

Inšpirujte sa tipmi na osvedčené hotely s kvalitnými službami a dobrými cenami.

INZERCIA 9. dec
          SkryťZatvoriť reklamu