Sobota, 19. október, 2019 | Meniny má Kristián

S výberom kreditnej karty pomôže web kreditky.sk

Kreditná karta patrí k modernému životu. Ten, kto ju nemá, tak o nej najskôr uvažuje a hľadá potrebné informácie. Obchádzanie bankových ústavov nikoho, pochopiteľne, veľmi neláka. Vďaka internetu a novým stránkam www.kreditky.sk by to aj bolo zbytočné.

Kreditná karta patrí k modernému životu. Ten, kto ju nemá, tak o nej najskôr uvažuje a hľadá potrebné informácie. Obchádzanie bankových ústavov nikoho, pochopiteľne, veľmi neláka. Vďaka internetu a novým stránkam www.kreditky.sk by to aj bolo zbytočné.

mastercard educational tool

Na internetových stránkach www.kreditky.sk s novou službou vyhľadávača spoločnosť MasterCard® sprevádza záujemcu zrozumiteľne a zábavne svetom kreditných kariet. Na jednoduchom príbehu, do ktorého sa môže zapojiť každý, sa tu demonštrujú situácie, keď sa platba kreditnou kartou jednoznačne oplatí a je vhodnejšia než použitie debetnej karty alebo hotovosti.

Karta od A do Z

Žiadatelia o kartu ocenia vyhľadávač kreditných kariet, prostredníctvom ktorého získajú ucelený prehľad kreditných kariet MasterCard dostupných na slovenskom trhu. Karty tu možno roztriediť a vzájomne tak porovnávať. Či už s ohľadom na bankový ústav, výšku ročných úrokových sadzieb alebo výšku ročných poplatkov. Súčasťou je tiež ponuka typov kariet, pomocou ktorých možno dosiahnuť rôzne zľavy.

Platba kreditnou kartou je vlastne pôžička, ale pôžička bezúročná. Ako hovorí Pavel Javorský, riaditeľ Kancelárie MasterCard Europe pre ČR a SR: „Ak zákazník v bezúročnom období do 55 dní zaplatí sumu, ktorú si vypožičal, neúčtuje mu banka nijaký úrok." Záujemca o „kreditku" môže využiť výhodu absolútnej voľnosti pri výbere bankového ústavu. Rozhoduje sa len a len podľa podmienok tej-ktorej banky. Svoj účet pritom nemusí meniť.

Pohodlné cestovanie

Nezanedbateľnou výhodou kreditných kariet MasterCard popri bezúročnom období je stály prístup k dodatočným finančným prostriedkom, ale aj bezpečnosť platobných transakcií. Kreditná karta sa výborne uplatní aj v cudzine. Cestovanie s veľkou sumou hotovosti totiž vyžaduje starostlivé plánovanie a navyše nie je úplne bezpečné. Málokto vie, že platby kartou v cudzie sú realizované podľa výhodnejšieho výmenného kurzu, než aký ponúkajú zmenárne. Viac na www.kreditky.sk.

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.