Piatok, 26. apríl , 2019

Ako nakúpiť cez internet, aby bol darček na Vianoce doma ?

Nazrite do „kuchyne" internetového obchodu s filmami FILMY.SME.sk. Priblížime vám proces od objednávky až po dodanie tovaru na adresu zákazníka.

Pýtate sa ako to funguje v internetovom obchode? Ako postupovať pri objednávaní cez internet tak, aby ste ušetrili peniaze a tovar dostali včas domov?

Priblížime vám, pre lepšie pochopenie, ako to funguje vo FILMY.SME.sk.

Predpokladáme, že máte svoj obľúbený film, či filmový žáner. Rozhodnete sa urobiť radosť sebe, či svojim blízkym a sadnete si k počítaču s úmyslom objednať si film (ak je to v práci, tak pozor na šéfa, aby vás neprekvapil...). Samozrejme chcete, aby vytvorenie objednávky netrvalo dlho a aby bol film rýchlo u vás doma. Navštívite stránku FILMY.SME.sk. Prečo? Lebo tu máte všetky filmy na trhu za najlepšie ceny. Využijete tu zľavy na viac ako 2.000 titulov. Ak nakúpite nad 30 EUR, tak ešte dostanete zadarmo film ako darček a tiež poštovné!

Nakupovanie je tu aj bez registrácie.

Predpokladajme, že ste muž, otec rodiny. Pre seba si vyberiete blu-ray Iron Man 2, lebo ešte stále si spomínate na skvelý pocit z kina, pre manželku vyberiete Sex v meste 2 a budete dúfať, že sa hneď nerozbehne do nákupného centra pre značkové topánky. Pre deti Súboj hračiek 3 alebo Dobu ľadovú 3 v 3D verzii s okuliarmi. Tovar nájdete cez vyhľadávacie nástroje alebo v žánri. Odporúčame vám, aby ste sledovali, či je tovar na sklade a aký má termín distribúcie. Ak čo i len jeden z tovarov ešte nevyšiel, aj ostatné tovary budú čakať na sklade po ich úplné skompletovanie.

Pri objednávke si vyberiete najvhodnejší spôsob platby (platba na účet, kreditnou kartou, či na dobierku), dopravu (poštou, kuriérom, či osobným prevzatím).

Po prijatí objednávky náš systém odošle potvrdzovací e-mail. Ak niektorý tovar nie je momentálne na sklade, objednávame ho u distribučnej spoločnosti, obvykle jedenkrát týždenne. Tovar z distribučnej spoločnosti putuje k nám do skladu v Bratislave. Ak je posielaný od českého distributéra, môže sa dodanie posunúť o tri až päť dní. Po prijatí na sklad, vystavíme faktúru, pripravíme zásielku. Tovar balíme do bublinkových obálok, či krabíc a ochránime ho tak pred poškodením. Verným zákazníkom pribaľujeme darčeky, či kupóny na zľavu a zásielku odnesieme na poštu, či odovzdáme kuriérnej službe.

Ak si zákazník má prísť osobne pre tovar, pripravíme ho k odobratiu. Zákazníkovi posielame SMS a e-mail o tom, že je tovar preňho pripravený na sklade na Majerníkovej 1 v Bratislave, alebo že sme ho odoslali a môže ho čakať. Cesta tovaru k vám trvá odo dňa odoslania maximálne dva dni.

Ako dosiahnuť, aby ste dostali objednaný tovar pred termínom Vianoc?

Myslite pri objednaní na to, aby ste si vyberali tovar, ktorý je „na sklade". Takýto tovar expedujeme spravidla v deň objednávky a tovar príde veľmi rýchlo. Pred Vianocami sú preťažené pošty a stáva sa, že termín dodania na adresu sa môže predĺžiť aj na tri - štyri dni odo dňa odoslania. Objednajte si preto tovar aspoň týždeň vopred.

(pr)

Tipy od sprievodkyne: Ako si užiť dovolenku na nádhernej Ischii?

Hodinky odložte, čas tu nikomu nič nehovorí, hovorí sprievodkyňa.

Arca Brokerage House mala úspešný rok 2018

Obchodník s cennými papiermi Arca Brokerage House pokračoval v roku 2018 s výrazným rastom aktív pod svojou správou.

5 funkcií ČSOB SmartBankingu, ktoré vám ušetria čas

ČSOB svoje mobilné bankovníctvo zdokonaľuje už 9 rokov.

Enviro deň v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.