Bolesť zubov, ktorá Vás už trápiť nemusí

Kto trpí problémom citlivých zubov, vie, ako dokáže bolesť svojho majiteľa vyradiť z pracovného i spoločenského života.

Neznesiteľná citlivosť

Nie nadarmo sa hovorí, že bolesti zubov sa nič nevyrovná a vôbec najhoršia je snáď bolesť citlivých zubov. Každé nadýchnutie, dúšok teplého či studeného nápoja, každé sústo niečoho sladkého vyvoláva nečakane prudkú, rezavú bolesť. Najčastejšou príčinou problému je zostup ďasien odhaľujúci časti zubov, ktoré potom nie sú chránené zubnou sklovinou. Donedávna bežné možnosti domácej liečby prinášali trpiacim úľavu až po 4 až 8 týždňoch.

Stačí jedna minúta

Dlhé čakanie na prvé účinky úľavy je závislé na technológii, ktorá sa na znecitlivenie používa. Jednou možnosťou je otupenie nechránených nervových zakončení draslíkovými soľami, avšak účinok tejto liečby sa mnoho krát prejaví až po dvoch mesiacoch. Inú perspektívu ponúka prelomová technológia Colgate, vtelená do zubnej pasty Colgate® Sensitive Pro-Relief™ s chránenou technológiou Pro-Argin™. Táto pasta dokáže poskytnúť okamžitú úľavu od bolesti a zároveň pri pravidelnom užívaní i dlhodobú ochranu. Pre okamžitý účinok, ktorý sa dostaví behom minúty, stačí špičkou prsta masírovať trochu pasty priamo na citlivom zube.

Veda proti bolesti

Zubná pasta Colgate® Sensitive Pro – Relief™ uzatvára otvorené dentínové tubuly vedúce k nervom. Vedecké štúdie preukázali, že pri čistení zubov dvakrát denne po dobu ôsmich týždňov je citlivosť preukázateľne nižšia oproti užívaniu bežnej zubnej pasty. Na skúsenosti s pastou sme sa opýtali ekonómky Agáty, ktorá nemohla piť ľadovú vodu kvôli bolesti citlivých zubov: „Účinkuje to rýchlo. Teraz môžem piť studené nápoje a jesť korenené i sladké jedlá. Myslím, že Colgate Sensitive Pro-Relief™ je skutočne skvelá vec.

dasnadoclanku.jpg

Slovákom na účtoch leží 17 miliárd. Ako ich zhodnotiť?

Investovať sa dá aj bez strachu.

S mobil bankingom nosíte banku vo vrecku

V súčasnej hektickej dobe je čas vzácnou komoditou, ktorej nemáme nazvyš.

Deti z Kľušova už vedia zachraňovať životy

Škola získala unikátny prístroj.

Vyberáme správny názov firmy

Výber vhodného a správneho názvu firmy patrí medzi prvé kroky, pred založením s.r.o.