Výhody nákupu voľnopredajných liekov cez internet

Znova prichádza pravidelná sezóna chrípky a nachladnutí. Verejné priestranstvá a takisto lekárne sú plné infikovaných ľudí. V takomto období sa človek bojí nakupovať, a už tobôž v lekárni, kde si ide zakúpiť svoj vitamín, kozmetiku či mastičku na kĺby.

Znova prichádza pravidelná sezóna chrípky a nachladnutí. Verejné priestranstvá a takisto lekárne sú plné infikovaných ľudí. V takomto období sa človek bojí nakupovať, a už tobôž v lekárni, kde si ide zakúpiť svoj vitamín, kozmetiku či mastičku na kĺby.

Podmienky predaja

Od tohto roka sa rozšíril predaj liekov aj o internetový predaj formou zásielok, a tak môžete nakupovať z domu či z práce bezpečne a bez rizika infekcie. Všetky internetové lekárne však musia mať za sebou klasickú „kamennú" lekáreň ako garanciu správneho zaobchádzania s liekmi v súlade s požiadavkami lekárenskej praxe. Zásielkový predaj jej schvaľuje príslušný samosprávny kraj po splnení prísnych podmienok, ktoré sú definované v zákone o liekoch a zdravotných pomôckach. Súčasťou povolenia je aj kladný posudok Štátneho ústavu  pre kontrolu liečív.

Všetky uvedené náležitosti spĺňa e-shop lekaren.sme.sk, ktorý prevádzkuje a pre ktorý zásielkový výdaj liekov a zdravotníckych pomôcok a doplnkového sortimentu verejnej lekárne zabezpečuje PharmDr. Marta Juríková Lekáreň na Sídlisku, Svätoplukova 5, 971 01 Prievidza.

Odborné poradenstvo

Medikamenty teda nie sú z anonymného sveta internetu, ale z konkrétnej „kamennej" lekárne. Zákazník dostane produkt, ktorý si objednal  - pravý liek aj s odborným poradenstvom farmaceuta, pričom o kúpe voľnopredajného lieku sa môže poradiť cez telefón, alebo email. Odpovedať mu bude vždy človek s adekvátnym lekárnickým vzdelaním. Istotou je aj právna regulácia výdaja liekov a štátny dozor nad touto formou obchodu. Lieky viazané na recept si môže pacient naďalej vybrať len v kamennej lekárni.

Spôsob nákupu

Na stránke lekaren.sme.sk si zákazník vyberie hľadaný produkt a vloží ho do virtuálneho košíka, vyberie si spôsob doručenia a platby, a do 24 hodín má svoj nákup na adrese, ktorú si zadal. Táto adresa sa môže líšiť od trvalého bydliska, čiže lieky mu môžu byť doručené aj do práce.

Sortiment

E-shop lekaren.sme.sk poskytuje prehľadné členenie produktov podľa kategórií, umožňuje vyhľadávať produkty podľa ich názvov, a ponúka prehľad najpredávanejších liekov  či pomôcok. Internetoví zákazníci hľadajú väčšinou produkty na chudnutie, imunitu, lieky proti bolesti a prípravky intímneho charakteru.

Bezpečnosť online platby

Celá komunikácia na lekaren.sme.sk počnúc registráciou a končiac platbou je zašifrovaná bezpečnostným SSL certifikátom a všetky Vaše osobné údaje sú pred odoslaním zašifrované 256 BIT kryptovaním. Zjednodušene to znamená, že koncový užívateľ si môže byť istý s kým komunikuje.

Nová služba v nákupnej sekcii Sme.sk lekaren.sme.sk je pripravená poskytnúť Vám široký sortiment voľnopredajných liekov a zdravotných pomôcok, spolu s vysoko odbornými a rýchlymi službami certifikovanej internetovej lekárne.

Tri pravidlá, na ktoré inovatívne firmy nikdy nezabúdajú

Patríte medzi firmy, ktoré vedia reagovať na zmeny a vyťažiť z nich?

Zákazníkom sme vďaka našim službám ušetrili viac ako milión eur

Už ste sa niekedy vymkli? Toto zaváhanie vás môže stáť aj 60 €.

Plánujete zmeniť lekára? Na toto sa potrebujete pripraviť

Nevyhovuje vám špecialita vo vašom obvode? Máte právo výberu.

Bývanie v Jarabinkách teraz s kuchynskou linkou v cene bytu

Ružinovské Jarabinky pomaly rastú a ubúda tiež voľných bytov. Už viac ako 2/3 majú svojich majiteľov.