Najlepšie sa relaxuje vo svojom – bazény Compass

Spoločnosť Pool&Home, Slovenský predajca bazénov Compass, už niekoľko rokov ponúka k bazénu jedinečný samočistiaci systém Vantage.

Spoločnosť Pool&Home, slovenský predajca bazénov Compass, už niekoľko rokov ponúka k bazénu jedinečný samočistiaci systém Vantage. Zaistí vám dokonale čistý bazén a to bez akejkoľvek námahy. Systém Vantage je najlepším samočistiacim systémom pre kompozitné bazény na svete.

Vy relaxujete, Vantage pracuje.

Horské pramene bývajú krištáľovo čisté, aj keď sú obklopené stromami či kríkmi a tok nesie aj ďalšie nečistoty. Tajomstvo čistoty vody  je v jej neustálom pohybe. Ako v koryte horského prameňa, tak aj v našom bazéne je voda krištáľovo čistá. Systém Vantage napodobňuje tok horského prameňa. Vďaka neustálemu premiešavaniu sa vo vode neusádzajú nečistoty, riasy a baktérie. Cirkulácia vody zároveň znižuje spotrebu chemikálií v bazéne, ale aj odparovanie vody, bazénovú vodu udržiava zdravotne nezávadnú.

Ako Vantage pracuje?

Systém Vantage pozostáva zo strategicky rozložených trysiek (na dne bazéna, schodoch a v oddychových častiach), ktoré sa postupne vysúvajú a prúdom vody bazén obmývajú. Trysky sú rotačné, takže dokážu pokryť veľkú plochu.Systém je absolútne bezpečný. Bol navrhnutý tak, aby nemal žiadne prevádzkové obmedzenia, takže si môžete pokojne plávať, kým sa váš bazén čistí. Je takmer neviditeľný, vo farbe, ktorá ladí s bazénom a nenarušuje vzhľad vášho nového, prekrásneho bazéna.

Prečo bazén Compass s Vantage?

Bazén si môžete čistiť, vysávať, premiešavať chemikálie, alebo si ho môžete zakúpiť so systémom Vantage a o pohodu a bezstarostne čistý bazén máte postarané.

A navyše: do 15. Mája 2012 máte samočistiaci systém Vantage k zakúpenému bazénu Compass v hodnote 3 740 Eur úplne zadarmo, iba v spoločnosti Pool&Home.

Prihláste sa a vložte PR článok

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Unverzita vyTVORená nápadmi študentov!

Študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave sa rozhodli vylepšiť svoju školu.

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.