Utorok, 26. január, 2021 | Meniny má TamaraKrížovkyKrížovky

V Kľačanoch otvoria salašnícku sezónu

Gazdovský dvor Turčianske Kľačany pozýva širokú verejnosť 1. mája 2012 o 13.00hod. na otvorenie salašníckej sezóny - Bačovu cestu 2012.

Gazdovský dvor Turčianske Kľačany pozýva širokú verejnosť 1. mája 2012  o 13.00hod. na otvorenie salašníckej sezóny -  Bačovu cestu 2012. Akcia sa koná 1. mája 2012 pod záštitou predsedu Žilinského samosprávneho kraja Juraja Blanára. Pre návštevníkov je pripravený bohatý sprievodný program – jazda na koňoch, predaj výrobkov z ovčieho a kozieho mlieka, špeciality tradičnej gazdovskej kuchyne, stavanie mája. Pre deti sú pripravené prekvapenie a čakajú na nich zvieratká z gazdovského zverinca.

Ďalšie informácie nájdete na stránke Penziónu sv. Mitra a na stránke projektu Bačova cesta

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

​​​​​​​Prečítajte si úspešný príbeh najväčšieho výrobného podniku v Trebišove.

55m

Byť fit nielen v januári. Spoločnosť BILLA v novom e-booku radí zákazníkom, ako sa stravovať zdravo po celý rok.

10 h

V roku 2020 stúpol záujem o rizikové životné poistenie o takmer tretinu