V Kľačanoch otvoria salašnícku sezónu

Gazdovský dvor Turčianske Kľačany pozýva širokú verejnosť 1. mája 2012 o 13.00hod. na otvorenie salašníckej sezóny - Bačovu cestu 2012.

Gazdovský dvor Turčianske Kľačany pozýva širokú verejnosť 1. mája 2012  o 13.00hod. na otvorenie salašníckej sezóny -  Bačovu cestu 2012. Akcia sa koná 1. mája 2012 pod záštitou predsedu Žilinského samosprávneho kraja Juraja Blanára. Pre návštevníkov je pripravený bohatý sprievodný program – jazda na koňoch, predaj výrobkov z ovčieho a kozieho mlieka, špeciality tradičnej gazdovskej kuchyne, stavanie mája. Pre deti sú pripravené prekvapenie a čakajú na nich zvieratká z gazdovského zverinca.

Ďalšie informácie nájdete na stránke Penziónu sv. Mitra a na stránke projektu Bačova cesta

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.