Letné tábory v Žiline budú viesť zahraniční lektori

Žilinské deti budú mať i tento rok príležitosť vylepšiť svoje znalosti angličtiny v rámci denných letných táborov. Deti získajú príležitosť zažiť živú, ba aj „dobrodružnú“ angličtinu.

Žilinské deti budú mať i tento rok príležitosť vylepšiť svoje znalosti angličtiny v rámci denných letných táborov. Deti získajú príležitosť zažiť živú, ba aj „dobrodružnú“ angličtinu. Tábory budú vedené zahraničnými lektormi prichádzajúcimi do Žiliny v rámci medzinárodného výmenného programu, ktorého sa zúčastňuje Jazyková škola VIVEUS.

Lektor, ktorý nehovorí po slovensky, je pre deti v denných letných táboroch veľkou výzvou a zábavou. Hry, šport, divadlo, hudba, interaktívne hry a mnohé ďalšie obľúbené aktivity detí  bude aj toto leto spájať angličtina.

Denné letné tábory v Žiline nie sú masovo orientované. Sú určené pre pár detí v každom termíne. Lektor sa má čas venovať všetkým deťom. Tým sa otvára priestor i pre deti menej priebojné a bojazlivejšie, ktoré sa v malom kolektíve skôr osmelia hovoriť. Získanú sebadôveru využijú nielen počas letného tábora, ale budú z tejto skúsenosti čerpať i v ďalšom školskom roku.

Skupinky detí a lektorov budeme stretávať i v meste Žilina pri kombinovaných športovo-edukačných a poznávacích aktivitách.

„Denné letné tábory dajú deťom iný zážitok z angličtiny. Nie bezduché bifľovanie slovíčok, nie nezrozumiteľná gramatika, ale konečne musia angličtinu prakticky použiť, keď sa chcú porozprávať so zaujímavým človekom. Podľa našich skúseností z minulosti práve toto mnohé deti naštartuje a začne ich angličtina aj dlhodobo baviť,“ vyjadrila sa Ing. Zlatica Kmeťová riaditeľka jazykovej školy.

Viac informácií o denných letných táboroch v Žiline nájdete na webovej stránke Jazykovej  školy VIVEUS.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.