Buchbinder Rent-a-Car, zázraky hneď a nemožné do polhodiny!

Milí priaznivci spoľahlivých áut, vône motorov a aj vetra vo vlasoch....

Ruku na srdce...

Koľkokrát ste už uvažovali nad kúpou auta. A koľkokrát ste sa aj boli pozrieť na autosalóne, či v niektorej z mnohých predajní áut. A koľkokrát ste z predajne vycúvali so zvesenou hlavou, a možno aj znechutením, vraviac si: „Áno je to krásne auto,...ale momentálne si ho nemôžem dovoliť. Je nádherné,...ale nevedia tí predajcovia, čo za to pýtať...

Myslím že, takéto pocity poznáme dokonale všetci. Automobilky sa pretekajú ako osloviť kupcov. Vymýšľajú rôzne akcie, bonusy a vychytávky. Ale to je z ich strany všetko. Stane sa členom tej, ktorej automobilovej rodinky, ale pocit súdržnosti, serióznosti a spoľahlivosti Vám nedá žiadna z nich. Maximálne tak po prvú „garančku“,...ale aj to všetci veľmi dobre poznáme no nie?...

Ak ste sa v čítaní dostali až sem, to všetko sa v tomto momente stáva minulosťou a do Vášho sveta, rodiny, či pracovných vzťahov vstupuje partner, ktorého potrebujete. Buchbinder Rent-a-Car, viac ako len autopožičovňa.

Tato spoločnosť je na medzinárodnom trhu uznávanou a predovšetkým renomovanou spoločnosťou. Historia jej vzniku sa datuje do roku 1990 a od roku 2008 pôsobí aj na slovenskom trhu pod názvom A.Klees Slovakia, s.r.o.

Celosvetovo známa nemecká precíznosť, spoľahlivosť a kvalita. Osobitý prístup ku klientovi a popredné miesto spoločnosti na medzinárodnom trhu. Skúsenosti postupne zbierané od roku 1990, viac ako 180 pobočiek po celej Európe a každoročne obmieňaný vozový park s počtom 21 000 či už osobných alebo úžitkových vozidiel. To sú čisla a fakty o jednej z najväčších autopožičovní, ktorá spĺňa aj tie najosobitejšie kritériá svetových meradiel. A to všetko za slovenské ceny

Na Slovensku sa spoločnosť etablovala v roku 2008 a hneď si získala priazeň klientov. Nechceli sme sa zaradiť do šedého priemeru bežných autopožičovní. Heslom našej spoločnosti vždy bolo aj bude: Zázraky hneď a nemožné do pol hodiny! Klient u nás nie je len akýmsi číslom, či kúskom zmluvného papiera. On je našim hnacím motorom. A práve preto sa snažíme za každých okolností a podmienok naplniť jeho očakávania a potreby

V rámci Európy fungujeme v krajinách akými sú Nemecko, Rakúsko, Taliansko, Maďarsko a samozrejme aj Slovensko. Spoločnosť vytvorila viac ako 1500 pracovných pozícií. Vďaka kvalite, medzinárodným kontaktom, skúsenostiam a širokou škálou ponúkaných služieb sme sa zaradili medzi silných popredných lídrov v prenájme vozidiel na európskom trhu.

Ak vravíme o dlhodobom prenájme vozidiel, našou snahou je predovšetkým vyjsť v ústrety možnostiam a potrebám klienta. On je našim hnacím motorom a sú to predovšetkým klienti, čo nás posúvajú vpred a dávajú našej práci zmysel. A urobíme všetko preto, aby sa klient v rámci našej „autorodiny“ cítil ako doma...

Nepoznáme inú autopožičovňu na slovneskom trhu, ktorá vie na jednom mieste uspokojiť aj toho najnáročnejšieho klienta. Náš auto park zahŕňa všetky triedy automobilov, od malých mestských áut, limuzín, viacmiestnych automobilov a SUV, až po nákladné autá na sťahovanie či úžitkové vozidlá a mnoho ďalšieho sortimentu, akým sú sťahovacie lišty, rudla, bezpečnostné popruhy, strešné boxy, sťahovacie krabice či sťahovacie deky. A to aj bez prenájmu vozidla. To všetko nájdete u nás, pod jednou strechou.

Po rokoch skuseností na trhu, vieme zodpovedne povedať, že nie sme len obyčajnou autopožičovňou. Našou snahou je vždy ponúknuť našim klientom niečo nové. A tu nehovoríme iba o stálych klientoch, ktorí sa už stihli o našej profesionalite presvedčiť, ale snažíme sa osloviť aj nových, ďalších členov „našej autorodiny”. Preto máme v našej aktuálnej ponuke produkty a služby, ktoré oslovujú čoraz viac ľudí a spoločností po celom svete.

Snažíme sa život našim klientom zjednodušiť, ušetriť im čas a predovšetkým peniaze. A to sa nám v rámci dlhobého prenájmu aj darí. Veď posúďte sami. Zakladáme si predovšetkým na spoľahlivosti a maximálnej dôvere voči klientom. Preto im v rámci dlhobého prenájmu vozidla v našej spoločnosti Buchbinder rent a Car ponúkame aj nemožné:

• 1 x mesačne čistenie vozidla (vnútorné a aj vonkajšie)

• Zimné, letné pneumatiky

• Diaľničné známky

• Poistenie (zákonné a havarijné)

• Odrátateľná položka DPH

• 24 hodinová hotline linka, 7 dní v týždni a 365 dní v roku

• Servis (opotrebenie vozidla, výmena pneumatík a garančné prehliadky)

• Náhradné vozidlo v prípade poškodenia, nehody či poruchy

• Je možné kedykoľvek ukončiť prenájom bez akýchkoľvek sankcií

• Pri dlhodobom prenájme každý rok obmieňame vozidlá (je tu možnosť odkúpenia)

• Vyzdvihnutie a pristavenie vozidla

• Možnosť dať si na auto vlastnú reklamu

Zdá sa Vám to málo? To všetko môžete mať okamžite, bez dlhých prieťahov a zbytočných papierovaní. Stačí nás kontaktovať a my sa o všetko postaráme. Sme Vaším partnerom, nie len autopožičovňou. Ušijeme Vám „autošaty“ rovno na mieru.

Ponúkame transfery na letisko. Ak sa rozhodnete nechať vaše auto doma a idete na dovolenku letecky, dovezieme vás a zároveň aj vyzdvihneme na letisku. Odpadnú Vám starosti spojené s parkovaním, poplatkami a ďalšími stresujúcimi faktormi.

Potrebujete sa prepraviť na dôležité obchodné rokovanie alebo firemnú akciu? Využite náš Limousine servis-auto so šoférom, ktoré bude vždy tam, kde ho potrebujete. Naši profesionálni šoféri Vás dopravia Vami vybraným vozidlom z našej pestrej ponuky vždy načas. Zatiaľ čo Vy môžete využiť tento čas na prácu, stretnutia alebo oddych.

Samozrejmosťou je aj prenájom vozidla s vaším osobným šoférom.

V prípade prenájmu vozidla a nebodaj nejakej nepredvídanej neprijemnej situácie, či už havárie, alebo akéhokoľvek technického problému je pre Vás zriadená Asistenčná horúca linka, ktorá je Vám k dispozícii 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Nestane sa Vám, že by ste sa v prípade takejto situácie nedovolali. Náš priateľský a profesionálny personál Vám aj takouto formou vždy pomôže riešiť vaše problémy na cestách.

Zmluvné podmienky prenájmu, alebo kúpy ojazdeneho vozidla u nás na pobočkách autopožičovne Buchbinder, nájdete na našich webových stránkach www.buchbinder.sk. Alebo príďte osobne a vytvoríme Vám ponuku priamo na mieru podľa Vašich požiadaviek. Ako jedny z mála ponúkame k celému nášmu autoparku pripoistenie s nulovou spoluúčaťou. Naviac ponúkame náhradné vozidlo v prípade havárie. Vy nemusíte urobiť vôbec nič. Vaše starosti na naše hlavy, vrátane vybavovania „papierovačiek” s poisťovňou.

V čase začínajúceho leta máme pre Vás možnosť splnenie si sna hádam každého vodiča, motoristu, jednoducho fanúšika motorov. Dávame Vám do pozornosti možnosť zapožičania si skvelého Cabria VW Golf aj na celý víkend alebo viac dní. A to naozaj za bezkonkurenčne najnižšiu cenu na Slovensku. Chcete niekomu spraviť radosť, prekvapiť ho, či nebodaj takýto víkend dať ako darček? Ste na správnom mieste.

Tak čo? Rozhodli ste sa? Skúste navštíviť našu autopožičovňu Buchbinder, kde zákazník nie je len číslo. Stanťe sa členom rodiny, ktorá vie ponúknuť viac ako len auto.

Požičanie auta z Buchbinder Rent-a-Car Vám zaručí vysoký štandard kvality a intenzívnej starostlivosti. Presvedčte sa sami...S nami!

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.