Byty na Kolibe lákajú aktívnych ľudí

Bývanie na Kolibe už nie je len pre milionárov tejto najlukratívnejšej bratislavskej lokality. Čoraz viac aktívnych a športovo založených ľudí si kupuje na Kolibe byty s terasami a s krásnym výhľadom.

Bývanie na Kolibe už nie je len pre milionárov tejto najlukratívnejšej bratislavskej lokality. Čoraz viac aktívnych a športovo založených ľudí si kupuje na Kolibe byty s terasami a s krásnym výhľadom na Bratislavu. Láka ich hneď niekoľko možností na športové vyžitie. Lokalita Koliby je stvorená pre tých, ktorí radi pred alebo po práci trávia čas pohybom. Blízky les je ideálny na prechádzky, beh či bicyklovanie, v lete bobová dráha a v zime lyžiarsky vlek sú nezvyčajným doplnkom možností športovania.

Spolu 39 krásnych bytov s výmerou od 104 - 177 m2 projektu Koliba Design Cubes poskytujú luxus, ktorý už dávno nie je len výsadou tých najbohatších. Tento nový trend potvrdzuje záujem o bývanie na Podkolibskej a Bellovej ulici. Projekt pozostáva zo šiestich dvojdomov a jedného domu, ktoré sú v podzemí prepojené spoločnou garážou. Objekty sú atraktívne, kaskádovito usporiadané. Domy sú trojpodlažné a na každom podlaží je samostatný byt s jedinečným výhľadom.

Pokoj vidieka...

Byty na Kolibe poskytujú svojim obyvateľom komfort vidieckeho bývania so službami metropoly: blízky vrch Kamzík, pokoj rodinného bývania, prírodu a les, tak môžu noví obyvatelia Koliby kedykoľvek do pár minút zameniť za centrum mesta a jeho ruch. Od najväčšieho bratislavského lesoparku Železná studienka premáva na známy vrch Kamzík sedačková lanovka pre peších i cyklistov. Okrem športu tam ľudia trávia čas s deťmi a na grilovačkách.

...a služby metropoly

V blízkosti projektu Koliba Design Cubes je komplexné zdravotnícke zariadenie, ktoré poskytuje širokú špecializovanú starostlivosť pre deti aj dospelých. Školy a detské ihriská sú samozrejmosťou. Ideálna poloha objektu zabezpečuje rýchly prístup k nákupným centrám Polus City Center či Aupark.

Všetky byty majú nadštandardne riešenú dispozíciu s dvomi kúpeľňami a panoramatickým výhľadom na mesto z obývacej izby alebo kuchyne cez presklenú fasádu. Veľké priehľadné plochy a francúzske okná ich plnia po celý deň svetlom. Jednotlivé byty sú v ponuke ako holobyty, aby mal nový majiteľ možnosť vytvoriť si bývanie podľa svojich vlastných predstáv.

Viac informácii na www.kolibadesigncubes.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu