Dovolenkári majú najčastejšie problémy so žalúdkom

Leto je v plnom prúde a mnohí dovolenkári už na vlastnej koži pocítili, že cestovné poistenie má svoj význam. ČSOB Poisťovňa počas uplynulých týždňov pomáhala riešiť najčastejšie tieto zdravotné problémy: zažívacie ochorenia, respiračné infekcie ako zápaly dýchacích ciest a zápaly dutín, močové infekcie, zápaly stredného ucha, zlomeniny končatín, úrazy hlavy, či alergícké reakcie na základe poštipnutia hmyzom. Problémy dovolenkárov najčastejšie riešime v Egypte, Rakúsku, Turecku, Taliansku a Grécku.

Nedostatok tekutín a dlhý pobyt na slnku

U starších ľudí sme zaznamenali komplikácie chronických ochorení. Problémy mali kvôli nedodržiavaniu dostatočného pitného režimu a komplikácie spôsoboval aj pridlhý pobyt na slnku, čo malo za následok kolapsové stavy, trombózy, cievne mozgové príhody, infarkt a podobne.

Deti bojovali s infekciami, mladí s úrazmi

U mladších dovolenkárov sme zaznamenali úrazy pri športe ako napríklad pád z bicykla, úraz na korčuliach i motorke.
Malé deti počas dovolenkových dní bojovali s horúčkami, hnačkami, infekciami uší a dýchacích ciest.

Najdrahšia poistná udalosť v Bulharsku

Najdrahšiu dovolenkovú poistnú udalosť sme zaznamenali v Bulharsku. Klient bol hospitalizovaný kvôli akútnemu zápalu pankreasu, následne sme mu zabezpečili letecký prevoz do vlasti. Dovolenkár neplatil nič. ČSOB poisťovňa zaplatila všetky náklady priamo zdravotníckemu zariadeniu a leteckej spoločnosti.

Ako sa poistiť

Dovolenkár môže uzatvoriť poistku priamo z domu online na internetovej adrese www.csobonline.sk, alebo telefonicky cez call centrum na čísle 0850 111 303. V týchto dňoch ako aj počas ďalších letných týždňov ponúkame 30 % zľavu na poistenie pre tých, ktorí uzatvoria poistku online alebo cez call centrum.
Poistiť sa dá, samozrejme, aj v pobočkách ČSOB Poisťovne alebo prostredníctvom bankomatu ČSOB. Klienti ČSOB banky môžu využiť aj výhodné celoročné poistenie k platobnej karte.

Nemusím sa na nikoho spoliehať

Kúpou výrobkov privátnych značiek K-Classic, K-Purland, K-Bio a K-take it veggie podporíte nákup vozidiel na pomoc ľuďom v núdzi.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.