Dovolenkári majú najčastejšie problémy so žalúdkom

Leto je v plnom prúde a mnohí dovolenkári už na vlastnej koži pocítili, že cestovné poistenie má svoj význam. ČSOB Poisťovňa počas uplynulých týždňov pomáhala riešiť najčastejšie tieto zdravotné problémy: zažívacie ochorenia, respiračné infekcie ako zápaly dýchacích ciest a zápaly dutín, močové infekcie, zápaly stredného ucha, zlomeniny končatín, úrazy hlavy, či alergícké reakcie na základe poštipnutia hmyzom. Problémy dovolenkárov najčastejšie riešime v Egypte, Rakúsku, Turecku, Taliansku a Grécku.

Nedostatok tekutín a dlhý pobyt na slnku

U starších ľudí sme zaznamenali komplikácie chronických ochorení. Problémy mali kvôli nedodržiavaniu dostatočného pitného režimu a komplikácie spôsoboval aj pridlhý pobyt na slnku, čo malo za následok kolapsové stavy, trombózy, cievne mozgové príhody, infarkt a podobne.

Deti bojovali s infekciami, mladí s úrazmi

U mladších dovolenkárov sme zaznamenali úrazy pri športe ako napríklad pád z bicykla, úraz na korčuliach i motorke.
Malé deti počas dovolenkových dní bojovali s horúčkami, hnačkami, infekciami uší a dýchacích ciest.

Najdrahšia poistná udalosť v Bulharsku

Najdrahšiu dovolenkovú poistnú udalosť sme zaznamenali v Bulharsku. Klient bol hospitalizovaný kvôli akútnemu zápalu pankreasu, následne sme mu zabezpečili letecký prevoz do vlasti. Dovolenkár neplatil nič. ČSOB poisťovňa zaplatila všetky náklady priamo zdravotníckemu zariadeniu a leteckej spoločnosti.

Ako sa poistiť

Dovolenkár môže uzatvoriť poistku priamo z domu online na internetovej adrese www.csobonline.sk, alebo telefonicky cez call centrum na čísle 0850 111 303. V týchto dňoch ako aj počas ďalších letných týždňov ponúkame 30 % zľavu na poistenie pre tých, ktorí uzatvoria poistku online alebo cez call centrum.
Poistiť sa dá, samozrejme, aj v pobočkách ČSOB Poisťovne alebo prostredníctvom bankomatu ČSOB. Klienti ČSOB banky môžu využiť aj výhodné celoročné poistenie k platobnej karte.

Ste si istí, že svoj smartfón využívate naplno?

Vedeli ste, že 4G sieť máte na dosah už aj vy? A to bez dodatočných poplatkov.

Príbeh tradičného družstva - príbeh Antonína Kvapila

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 6. vydanie.

V Botanickej záhrade SPU otvorili jedinečnú výstavu orchideí

Pri vstupe do skleníkov Botanickej záhrady SPU sa návštevník ocitne akoby v inom svete. Vo svete tisícich farieb, tvarov a vôní.

Noc architektúry 2018

Dvakrát v priebehu jedného roka sa slovenská architektonická obec stretáva na podujatí – Noc architektúry.