Dovolenkári majú najčastejšie problémy so žalúdkom

Leto je v plnom prúde a mnohí dovolenkári už na vlastnej koži pocítili, že cestovné poistenie má svoj význam. ČSOB Poisťovňa počas uplynulých týždňov pomáhala riešiť najčastejšie tieto zdravotné problémy: zažívacie ochorenia, respiračné infekcie ako zápaly dýchacích ciest a zápaly dutín, močové infekcie, zápaly stredného ucha, zlomeniny končatín, úrazy hlavy, či alergícké reakcie na základe poštipnutia hmyzom. Problémy dovolenkárov najčastejšie riešime v Egypte, Rakúsku, Turecku, Taliansku a Grécku.

Nedostatok tekutín a dlhý pobyt na slnku

U starších ľudí sme zaznamenali komplikácie chronických ochorení. Problémy mali kvôli nedodržiavaniu dostatočného pitného režimu a komplikácie spôsoboval aj pridlhý pobyt na slnku, čo malo za následok kolapsové stavy, trombózy, cievne mozgové príhody, infarkt a podobne.

Deti bojovali s infekciami, mladí s úrazmi

U mladších dovolenkárov sme zaznamenali úrazy pri športe ako napríklad pád z bicykla, úraz na korčuliach i motorke.
Malé deti počas dovolenkových dní bojovali s horúčkami, hnačkami, infekciami uší a dýchacích ciest.

Najdrahšia poistná udalosť v Bulharsku

Najdrahšiu dovolenkovú poistnú udalosť sme zaznamenali v Bulharsku. Klient bol hospitalizovaný kvôli akútnemu zápalu pankreasu, následne sme mu zabezpečili letecký prevoz do vlasti. Dovolenkár neplatil nič. ČSOB poisťovňa zaplatila všetky náklady priamo zdravotníckemu zariadeniu a leteckej spoločnosti.

Ako sa poistiť

Dovolenkár môže uzatvoriť poistku priamo z domu online na internetovej adrese www.csobonline.sk, alebo telefonicky cez call centrum na čísle 0850 111 303. V týchto dňoch ako aj počas ďalších letných týždňov ponúkame 30 % zľavu na poistenie pre tých, ktorí uzatvoria poistku online alebo cez call centrum.
Poistiť sa dá, samozrejme, aj v pobočkách ČSOB Poisťovne alebo prostredníctvom bankomatu ČSOB. Klienti ČSOB banky môžu využiť aj výhodné celoročné poistenie k platobnej karte.

Prihláste sa a vložte PR článok

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.

Plug-in, hybrid alebo elektromobil? Poradíme, ako správne vybrať

Zvažujete prechod od spaľovacieho motora k elektrickému? Toto by ste mali predtým vedieť.

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.