Sobota, 28. november, 2020 | Meniny má HenrietaKrížovkyKrížovky

Sme.sk má najsilnejšiu titulku na slovenskom internete

Hlavná stránka Sme.sk je už štvrtý mesiac po sebe najnavštevovanejšou titulkou na Slovensku. Podľa augustových výsledkov oficiálneho monitoringu internetových médií má Sme.sk v porovnaní s konkurenciou najnavštevovanejšie spravodajské, ekonomické, motoristické aj technologické weby.

Hlavnú stránku Sme.sk v auguste navštívilo 778 433 reálnych užívateľov, najviac zo všetkých tituliek na slovenskom internete a asi štvrtina slovenskej internetovej populácie. Na druhom mieste sa umiestnila titulka Azet.sk s 728 348 RU. Treťou najnavštevovanejšou je titulka portálu Zoznam.sk, kam prišlo 652 397 reálnych užívateľov.

August je už štvrtým mesiacom, v ktorom si Sme.sk udržiava prvenstvo. Lídrom je od mája a najvýraznejší náskok, takmer 50 000 užívateľov, získala hlavná stránka Sme.sk práve v auguste.

Titulku Sme.sk od blízkej konkurencie odlišuje najmä silné zastúpenie kvalitného a dôveryhodného spravodajstva, ktoré produkuje redakcia tlačeného denníka SME. Väčšina jej návštev je priama, nie cez vyhľadávače a odkazy.

Podľa aktuálnych dát sa Sme.sk približuje v celkovej mesačnej návštevnosti k hranici 2 milióny reálnych užívateľov a 100 miliónov zobrazení stránok, medzi médiami je trojkou na trhu. V konkrétnych segmentoch je však lídrom. Sme.sk má najsilnejšie spravodajstvo (1 762 317 RU), ekonomiku (488 429 RU), autoweby (430 804 RU) a technologické weby (413 425 RU) na slovenskom webe.

Líderstvo webovej skupiny SME v motoristickom obsahu na internete od tohto septembra zosobňuje namiesto dvoch webov Natankuj.sk a Auto.sme.sk jediný nový web AUTOsme.sk. V blízkej budúcnosti spoločnosť plánuje aj spojenie svojich technologických webov Pocitace.sme.sk, Mobil.sme.sk a Veda.sme.sk a Hry.sme.sk.

Zdroj dát: IAB Slovakia - AIMmonitor | Výskum návštevnosti internetu v Slovenskej republike | Mesačná správa - August 2012

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pomôžte ľuďom v núdzi v najväčšej potravinovej zbierke v Tescu

Trvanlivé potraviny a drogériu ľuďom v núdzi môžete darovať v predajniach alebo cez Tesco Online nákupy do 3. decembra.

Aké sú dopady pandémie na financie ľudí?

Niektorí prišli o odmeny, iným sa znížil plat.

METROPOLIS prináša mestské bývanie vo vysokom štandarde

Bývanie v novom centre hlavného mesta prezentujúce mestský životný štýl.