Pondelok, 27. jún, 2022 | Meniny má Ladislav, Ladislava

Sme.sk má najsilnejšiu titulku na slovenskom internete

Hlavná stránka Sme.sk je už štvrtý mesiac po sebe najnavštevovanejšou titulkou na Slovensku. Podľa augustových výsledkov oficiálneho monitoringu internetových médií má Sme.sk v porovnaní s konkurenciou najnavštevovanejšie spravodajské, ekonomické, motoristické aj technologické weby.

Hlavnú stránku Sme.sk v auguste navštívilo 778 433 reálnych užívateľov, najviac zo všetkých tituliek na slovenskom internete a asi štvrtina slovenskej internetovej populácie. Na druhom mieste sa umiestnila titulka Azet.sk s 728 348 RU. Treťou najnavštevovanejšou je titulka portálu Zoznam.sk, kam prišlo 652 397 reálnych užívateľov.

August je už štvrtým mesiacom, v ktorom si Sme.sk udržiava prvenstvo. Lídrom je od mája a najvýraznejší náskok, takmer 50 000 užívateľov, získala hlavná stránka Sme.sk práve v auguste.

Titulku Sme.sk od blízkej konkurencie odlišuje najmä silné zastúpenie kvalitného a dôveryhodného spravodajstva, ktoré produkuje redakcia tlačeného denníka SME. Väčšina jej návštev je priama, nie cez vyhľadávače a odkazy.

Podľa aktuálnych dát sa Sme.sk približuje v celkovej mesačnej návštevnosti k hranici 2 milióny reálnych užívateľov a 100 miliónov zobrazení stránok, medzi médiami je trojkou na trhu. V konkrétnych segmentoch je však lídrom. Sme.sk má najsilnejšie spravodajstvo (1 762 317 RU), ekonomiku (488 429 RU), autoweby (430 804 RU) a technologické weby (413 425 RU) na slovenskom webe.

Líderstvo webovej skupiny SME v motoristickom obsahu na internete od tohto septembra zosobňuje namiesto dvoch webov Natankuj.sk a Auto.sme.sk jediný nový web AUTOsme.sk. V blízkej budúcnosti spoločnosť plánuje aj spojenie svojich technologických webov Pocitace.sme.sk, Mobil.sme.sk a Veda.sme.sk a Hry.sme.sk.

Zdroj dát: IAB Slovakia - AIMmonitor | Výskum návštevnosti internetu v Slovenskej republike | Mesačná správa - August 2012

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Už tak dynamický trh s prenájmami sa vplyvom príchodu utečencov z Ukrajiny stal ešte aktívnejším.

9 h

O víťazovi sa rozhodne koncom leta.

11 h

Masážne kreslo je vhodné pre celú rodinu a umožní vám užívať si dokonalé uvoľnenie a relax kedykoľvek potrebujete.

INZERCIA 23 h
SkryťZatvoriť reklamu