Otvorme spolu novú budúcnosť Vášho bývania!

Radi by sme Vám predstavili spoločnosť Haas Fertigbau - stavebná spoločnosť s takmer storočnou tradíciou vo výstavbe montovaných stavieb na báze dreva.

Radi by sme Vám predstavili spoločnosť Haas Fertigbau - stavebná spoločnosť s takmer storočnou tradíciou vo výstavbe certifikovaných montovaných stavieb na báze dreva. Spoločnosť, ktorá sa stala súčasťou rozsiahleho európskeho firemného koncernu Haas Group so sídlom v bavorskom Falkenbergu. Haas Group - tento nadnárodný firemný koncern pôsobí vo viac ako 30 pobočkách po celej Európe.

Všetky montované domy (bungalovy i poschodové rodinné domy) je samozrejme možné realizovať v rôznych stupňoch dokončenia stavby - od dodávky jednotlivých stavebných dielcov, cez stavbu vo vyhotovení PRAKTIK, PRAKTIK PLUS až po výstavbu RODINNÉHO DOMU NA KĽÚČ. A samozrejme vždy s garanciou pevnej ceny.

Haas Fertigbau pochopiteľne počíta takisto aj s inštaláciami moderných ekologických technológií. Ekológia - toto krédo stojí dokonca na samotnom počiatku tradície certifikovaných montovaných rodinných domov Haas Fertigbau a pri ich navrhovaní je vždy kladený veľký dôraz na nízku energetickú náročnosť stavaných domov a šetrnosť k životnému prostrediu. Oboje dohromady vytvára moderný systém, ktorý najmä v dobe neustáleho zvyšovania cien energií ešte viac naberá na význame. Montované rodinné domy HARMONY, tak ako aj všetky ostatné rodinné domy Haas Fertigbau, možno realizovať v bežnom, nízkoenergetickom i pasívnom štandarde a sú stavané dokonca s veľmi kvalitnou certifikovanou vonkajšou stenou THERMO-PROTECT®OPTIMUM (stenou so zvýšeným vonkajším zateplením) a tepelne izolačnými trojsklami u všetkých okien už v základnom vybavení každého domu! Existujú tiež dopredu vytvorené špeciálne systémové pakety tepelných čerpadiel alebo solárnych termických i fotovoltaických zostáv. A chýbajúce nezostali ani systémy riadeného vetrania s rekuperáciou. Záleží tu opäť len na želaní klienta, pre aký variant sa rozhodne ...

V súčasnej dobe rozširujeme limitovanú edíciu montovaných domov HARMONY a prichádzame na trh s troma novými typovými rodinnými domami HARMONY 9 – 11 i inovovanými akčnými rodinnými domami ALTO a LINEA.

harmony91011-r856.jpg

Možnosť presvedčiť sa o kvalitách spoločnosti Haas Fertigbau bude aj na 1. ročníku Dní drevostavieb, organizovaných ZSD SR. Pre záujemcov o výstavbu rodinných domov na báze dreva, aj naša firma sprístupni širokej verejnosti možnosť navštíviť referenčný dom, alebo dom vo výstavbe.

Ak máte záujem vidieť ako stavia montovaný rodinný dom  naša nadnárodná spoločnosť Haas Fertigbau, tak Vás už v dňoch od  03. 10.-06. 10. 2012 pozývame pozrieť bungalov  HARMONY 8 s prístavbou  seniorského apartmánu počas výstavby do Nitry, Lukov Dvor- Párovské Háje.

Kontaktná osoba: Ing. Alena Kalužayová, mob.t.č. 0908 749 958,

e-mail:Slovensko@Haas-Fertigbau.sk

Ak máte záujem vidieť ako sa býva v rodinných montovaných domoch Haas Fertigbau, tak príďte v dňoch 05. a 06. 10. 2012  od 9.00 do 17.00 hod. na návštevu certifikovaného poschodového referenčného rodinného domu STAR LINE A s garážou do obce Láb v okrese Malacky.

star line a_1-490-dvojpodlazny-r111.jpg

Kontaktná osoba: RNDr. Marián Kečkéš,  mob.tel.č. 0905 254 742,

e-mail:m-keckes@nextra.sk

Počas výstavby a prehliadky montovaných rodinných domov bude k dispozícii odborné poradenstvo.

Viac informácií o spoločnosti nájdete na www.Haas-Fertigbau.sk

Spoločnosť Haas Fertigbau je tu pre Vás.

Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska

Ruské poklady sa dostali do hľadáčika cestovateľov nielen kvôli majstrovstvám.

Špeciálna príloha: Krížovky na leto

Prílohu pre všetkých, čo radi lúštia, nájdete už v piatok 20. júla v denníku SME.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.