Netradičné nákupy na internete alebo nasaďte si e-okuliare.

Prvá internetová očná optika eOkuliare.sk nám predstavuje koncept, ktorý má budúcnosť. Vynovený e-shop s ponukou okuliarov na predpis je stránka kde nakupovanie znamená radosť a šetrenie.

Prvá slovenská online optika eOkuliare.sk, ktorá pôsobí na trhu od roku 2008, predstavuje nový dizajn svojho e-shopu s ponukou dioptrických okuliarov na predpis. Nakupovanie okuliarov cez internet ešte nikdy nebolo jednoduchšie. Absolútnou novinkou je aj predaj bifokálnych a multifokálnych okuliarov online.

Online nakupovanie je trh, ktorý sa vyvíja každým rokom rýchlejšie a ponúka stále viac. Medzi artikle, ktoré ste pred pár rokmi cez internet nekúpili patria aj dioptrické okuliare. eOkuliare.sk nám predstavuje koncept, ktorý má budúcnosť - novú stránku s dioptrickými okuliarmi, kde nakupovanie znamená radosť a šetrenie. Online predaj okuliarov na predpis je v zahraničí už veľmi populárny a rozšírený. Napríklad v Spojenom kráľovstve spôsobil vznik prvého e-shopu ponúkajúceho dioptrické okuliare doslova revolúciu v celom priemysle. Vyvolal veľký ohlas verejnosti, už menšiu radosť v sieťach očných optík, ale svojimi nízkymi cenami ušetril konečnému spotrebiteľovi  milióny libier.

Dioptrické okuliare online?

Napadlo Vám už niekedy prečo musia byť okuliare také drahé? Prečo platiť až stovky eur za dve plastové šošovky a kúsok rámu, keď je to bežný spotrebný tovar a navyše aj zdravotnícka pomôcka? Odpoveďou je kompenzácia veľkých prevádzkových nákladov kamenných očných optík, vysoké veľkoobchodné a maloobchodné marže, minimálne príspevky od zdravotných poisťovní. To všetko sa premieta do konečnej ceny okuliarov. Dnes si  už ale zákazník môže vybrať, či zaplatí výrazne viac v kamennej očnej optike, alebo ušetrí a vyberie si okuliare cez internet.

Alternatíva...eOkuliare.sk

Internetová očná optika eOkuliare.sk nenahrádza klasické očné optiky, ale ponúka alternatívu. Alternatívu, ktorej cieľom je dať aj spotrebiteľom na Slovensku možnosť kúpiť si kvalitné a lacné okuliare. Treba zdôrazniť, že všetky okuliare sú vyrábané profesionálnymi optikmi a na mieru pre zákazníka podľa receptu od očného lekára. Poskytovaná záruka 24 mesiacov ako aj možnosť vrátenia rámu bez udania dôvodu do 7 dní sú samozrejmosťou.

„Ponúkame kvalitu, dobrú cena a rýchly servis. Máme najdlhšie skúsenosti s online predajom na Slovensku, na trhu sme už piaty rok. Spolupracujeme s overenými európskymi a svetovými dodávateľmi rámov a šošoviek, aby sme zaručili kvalitné okuliare pre našich zákazníkov. Ak hľadáte moderné okuliare, ste správnom mieste.“, uvádza portál eOkuliare.sk.

Ako na to cez internet? Žiadne obavy, nie je to až také ťažké...

S receptom od očného lekára ste pripravený nakupovať. Vyberte si rám, zvoľte si typ šošoviek a hodnoty dioptrií vyplňte podľa údajov z predpisu. Výber rámu a šošoviek je jednoduchý a príjemný a zvládne to každý. E-shop eOkuliare.sk ponúka štandardné plastové šošovky na čítanie alebo do diaľky ku každému rámu zadarmo!

Horúcou novinkou je aj ponuka bifokálnych a multifokálnych okuliarov online za veľmi rozumné ceny. Ponúkané sklá predstavujú top kvalitu progresívnych šošoviek, ktorá je momentálne na trhu dostupná. Kúpa multifokálnych okuliarov cez internet predstavuje výrazné šetrenie v porovnaní s bežným nákupom.

Radi sa zabávate? Vyskúšajte si okuliare online – špeciálnu webovú aplikáciu, ktorá umožňuje prezeranie jednotlivých modelov na zákazníkovej fotografii, pričom simuluje reálnu veľkosť rámu.

Akciové ceny po celý rok

„Už nepotrebujete čakať na takzvané akcie, ktoré sa tvária byť akciami. Dnes tvrdia všetci, že predávajú so zľavou. Mnohokrát pritom ide o umelo navýšené a následne znížené ceny, pričom v skutočnosti tovar stále preplácate. U nás máte ceny, ktoré sú lepšie ako akcie od konkurencie po celý rok!“, uvádza eOkuliare.sk.

Pravdou jednoducho je, že okuliare kúpite na internete za omnoho lepšie ceny. Alebo za cenu jedného rámu, ktorú by ste zaplatili v optike, si môžete vybrať rámy dva, ktoré budete príležitostne striedať. Všetky informácií o spôsobe nákupu, ponúkaných rámoch, šošovkách a aktuálnych cenách sú dostupné na www.eOkuliare.sk - Vaša online optika.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu