SME.sk navštevuje viac ako 2 milióny ľudí mesačne

Webové aktivity spoločnosti Petit Press sú prvýkrát trojkou na trhu

Webová skupina SME prekonala podľa septembrových AIM Monitoru hranicu 2 miliónov reálnych užívateľov (RU) mesačne. Presný počet ľudí, ktorí navštívili niektorú zo služieb pod doménou Sme.sk, bol 2 057 690 RU.

Nad hranicou dvoch miliónov sa pohybujú spolu so Sme.sk už len portály Azet a Zoznam. Z tejto trojice mala skupina SME najsilnejší medziročný rast. Po prepočte z metodiky platnej do januára 2012 rástlo Sme.sk o 14,95 % v porovnaní s 12,09 % Azetu a 11,52 % Zoznamu.

Webová skupina Sme.sk bola aj v septembri lídrom na trhu v spravodajstve (1,83 mil. RU), automagazínoch (516 tis. RU), ekonomických weboch (502 tis. RU) a technologických weboch (483 tis. RU). Zároveň má najnavštevovanejšiu titulnú stránku na slovenskom internete (804 tis. RU).

Návštevnosť skupiny SME rástla k úrovni nad 2 milióny RU kontinuálne, nad 1,9 mil. sa pohybovala počas letných mesiacov. Rastu pomohla aj akvizícia komunitných ženských webov Naničmama.sk, Artmama.sk a Tortyodmamy.sk. Uzol Ženských webov SME dostali v septembri na úroveň 482 tisíc RU. Skupina má v súčasnosti rozpracovaných niekoľko ďalších akvizícií.

Internetové aktivity spoločnosti Petit Press ako celok (2,07 mil. RU) stúpli o jednu priečku aj kategórii Prevádzkovatelia a predbehli tak Centrum Holdings. Skupina Petit Press je tak v rebríčku Prevádzkovatelia prvýkrát trojkou na trhu. V skupine je okrem Sme.sk aj Ujszo.com.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.