SME.sk navštevuje viac ako 2 milióny ľudí mesačne

Webové aktivity spoločnosti Petit Press sú prvýkrát trojkou na trhu

Webová skupina SME prekonala podľa septembrových AIM Monitoru hranicu 2 miliónov reálnych užívateľov (RU) mesačne. Presný počet ľudí, ktorí navštívili niektorú zo služieb pod doménou Sme.sk, bol 2 057 690 RU.

Nad hranicou dvoch miliónov sa pohybujú spolu so Sme.sk už len portály Azet a Zoznam. Z tejto trojice mala skupina SME najsilnejší medziročný rast. Po prepočte z metodiky platnej do januára 2012 rástlo Sme.sk o 14,95 % v porovnaní s 12,09 % Azetu a 11,52 % Zoznamu.

Webová skupina Sme.sk bola aj v septembri lídrom na trhu v spravodajstve (1,83 mil. RU), automagazínoch (516 tis. RU), ekonomických weboch (502 tis. RU) a technologických weboch (483 tis. RU). Zároveň má najnavštevovanejšiu titulnú stránku na slovenskom internete (804 tis. RU).

Návštevnosť skupiny SME rástla k úrovni nad 2 milióny RU kontinuálne, nad 1,9 mil. sa pohybovala počas letných mesiacov. Rastu pomohla aj akvizícia komunitných ženských webov Naničmama.sk, Artmama.sk a Tortyodmamy.sk. Uzol Ženských webov SME dostali v septembri na úroveň 482 tisíc RU. Skupina má v súčasnosti rozpracovaných niekoľko ďalších akvizícií.

Internetové aktivity spoločnosti Petit Press ako celok (2,07 mil. RU) stúpli o jednu priečku aj kategórii Prevádzkovatelia a predbehli tak Centrum Holdings. Skupina Petit Press je tak v rebríčku Prevádzkovatelia prvýkrát trojkou na trhu. V skupine je okrem Sme.sk aj Ujszo.com.

Prihláste sa a vložte PR článok

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.

Plug-in, hybrid alebo elektromobil? Poradíme, ako správne vybrať

Zvažujete prechod od spaľovacieho motora k elektrickému? Toto by ste mali predtým vedieť.

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.