Pondelok, 20. september, 2021 | Meniny má Ľuboslav(a)KrížovkyKrížovky

SME.sk navštevuje viac ako 2 milióny ľudí mesačne

Webové aktivity spoločnosti Petit Press sú prvýkrát trojkou na trhu

Webová skupina SME prekonala podľa septembrových AIM Monitoru hranicu 2 miliónov reálnych užívateľov (RU) mesačne. Presný počet ľudí, ktorí navštívili niektorú zo služieb pod doménou Sme.sk, bol 2 057 690 RU.

Nad hranicou dvoch miliónov sa pohybujú spolu so Sme.sk už len portály Azet a Zoznam. Z tejto trojice mala skupina SME najsilnejší medziročný rast. Po prepočte z metodiky platnej do januára 2012 rástlo Sme.sk o 14,95 % v porovnaní s 12,09 % Azetu a 11,52 % Zoznamu.

Webová skupina Sme.sk bola aj v septembri lídrom na trhu v spravodajstve (1,83 mil. RU), automagazínoch (516 tis. RU), ekonomických weboch (502 tis. RU) a technologických weboch (483 tis. RU). Zároveň má najnavštevovanejšiu titulnú stránku na slovenskom internete (804 tis. RU).

Návštevnosť skupiny SME rástla k úrovni nad 2 milióny RU kontinuálne, nad 1,9 mil. sa pohybovala počas letných mesiacov. Rastu pomohla aj akvizícia komunitných ženských webov Naničmama.sk, Artmama.sk a Tortyodmamy.sk. Uzol Ženských webov SME dostali v septembri na úroveň 482 tisíc RU. Skupina má v súčasnosti rozpracovaných niekoľko ďalších akvizícií.

Internetové aktivity spoločnosti Petit Press ako celok (2,07 mil. RU) stúpli o jednu priečku aj kategórii Prevádzkovatelia a predbehli tak Centrum Holdings. Skupina Petit Press je tak v rebríčku Prevádzkovatelia prvýkrát trojkou na trhu. V skupine je okrem Sme.sk aj Ujszo.com.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Slovensko sa od polovice septembra zaradilo medzi krajiny, ktoré môžu poskytnúť ľuďom so zdravotným znevýhodnením plnohodnotnú...

18. sep

Pokusy, diskusie aj 10 fascinujúcich nových objavov, ktoré môžu zachrániť život.

18. sep
Moderná vila z betónu

Máme pre vás tip na stavebný materiál, s ktorým to ľahko dosiahnete.

17. sep
Skryť Zatvoriť reklamu