SME.sk navštevuje viac ako 2 milióny ľudí mesačne

Webové aktivity spoločnosti Petit Press sú prvýkrát trojkou na trhu

Webová skupina SME prekonala podľa septembrových AIM Monitoru hranicu 2 miliónov reálnych užívateľov (RU) mesačne. Presný počet ľudí, ktorí navštívili niektorú zo služieb pod doménou Sme.sk, bol 2 057 690 RU.

Nad hranicou dvoch miliónov sa pohybujú spolu so Sme.sk už len portály Azet a Zoznam. Z tejto trojice mala skupina SME najsilnejší medziročný rast. Po prepočte z metodiky platnej do januára 2012 rástlo Sme.sk o 14,95 % v porovnaní s 12,09 % Azetu a 11,52 % Zoznamu.

Webová skupina Sme.sk bola aj v septembri lídrom na trhu v spravodajstve (1,83 mil. RU), automagazínoch (516 tis. RU), ekonomických weboch (502 tis. RU) a technologických weboch (483 tis. RU). Zároveň má najnavštevovanejšiu titulnú stránku na slovenskom internete (804 tis. RU).

Návštevnosť skupiny SME rástla k úrovni nad 2 milióny RU kontinuálne, nad 1,9 mil. sa pohybovala počas letných mesiacov. Rastu pomohla aj akvizícia komunitných ženských webov Naničmama.sk, Artmama.sk a Tortyodmamy.sk. Uzol Ženských webov SME dostali v septembri na úroveň 482 tisíc RU. Skupina má v súčasnosti rozpracovaných niekoľko ďalších akvizícií.

Internetové aktivity spoločnosti Petit Press ako celok (2,07 mil. RU) stúpli o jednu priečku aj kategórii Prevádzkovatelia a predbehli tak Centrum Holdings. Skupina Petit Press je tak v rebríčku Prevádzkovatelia prvýkrát trojkou na trhu. V skupine je okrem Sme.sk aj Ujszo.com.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu