Šetrite svoj paušál či kredit – volajte zdarma

Najnovšia služba "Volajte zdarma“ realitného portálu Reality.sk spustená v septembri 2012, prináša jedinečnú možnosť spojiť sa telefonicky s realitnou kanceláriou prostredníctvom technológie RETELKO.

Volajte zdarma s Reality.sk

Najnovšia služba "Volajte zdarma“ realitného portálu Reality.sk spustená v septembri 2012, prináša jedinečnú možnosť spojiť sa telefonicky s realitnou kanceláriou prostredníctvom technológie RETELKO, špeciálne vyvinutou portálom Reality.sk. Absolútna bomba spočíva v tom, že s jej použitím je telefonické spojenie s realitnou kanceláriou pre každého úplne zdarma. Ušetríte svoje predplatené minúty v paušáloch či ďalšie peniaze za pretelefonovaný čas. Jednoducho teraz už môžete telefonovať s každou realitnou kanceláriou na Reality.sk úplne zdarma. Spojiť je možné slovenské mobilné číslo ako aj pevné linky. Reality.sk volajú z čísla +421/2/21029210 až 9.

Ako to funguje?

Počas jesene je možné telefonovať bez limitov!

Ako postupovať?

V detaile inzerátov nájdete ikonu „Volajte zdarma s Reality.sk“. Po kliknutí na ňu sa vám zobrazí formulár služby, ktorý je nutné vyplniť. Portál Reality.sk bude ihneď kontaktovať príslušného realitného makléra a spojí ho s telefonickým číslom, ktoré záujemca o konkrétny inzerát uvedie vo vyplnenom formulári.Ak vám nevyhovuje okamžité zavolanie na vaše telefónne číslo, môžete si telefonát s realitným maklérom naplánovať na neskorší čas (napríklad o 5 minút, o pol hodiny, alebo v iný zvolený čas, aký vám vyhovuje).

Pomôžte novú službu vylepšiť

Nová služba je absolútna novinka, a preto počas mesiaca september 2012 bude dostupná zatiaľ v skúšobnej verzii. Radi privítame vaše postrehy, komentáre či návrhy na jej vylepšenie, ktoré môžete poslať alebo cez kontaktný formulár priamo na portáli, alebo na e-mailovú adresu: info(zavináč)reality.sk.

Viac o službe a možnostiach nájdete tu: http://www.reality.sk/clanok/novinky/volajte-zdarma-s-realitysk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu