Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Šetrite svoj paušál či kredit – volajte zdarma

Najnovšia služba "Volajte zdarma“ realitného portálu Reality.sk spustená v septembri 2012, prináša jedinečnú možnosť spojiť sa telefonicky s realitnou kanceláriou prostredníctvom technológie RETELKO.

Volajte zdarma s Reality.sk

Najnovšia služba "Volajte zdarma“ realitného portálu Reality.sk spustená v septembri 2012, prináša jedinečnú možnosť spojiť sa telefonicky s realitnou kanceláriou prostredníctvom technológie RETELKO, špeciálne vyvinutou portálom Reality.sk. Absolútna bomba spočíva v tom, že s jej použitím je telefonické spojenie s realitnou kanceláriou pre každého úplne zdarma. Ušetríte svoje predplatené minúty v paušáloch či ďalšie peniaze za pretelefonovaný čas. Jednoducho teraz už môžete telefonovať s každou realitnou kanceláriou na Reality.sk úplne zdarma. Spojiť je možné slovenské mobilné číslo ako aj pevné linky. Reality.sk volajú z čísla +421/2/21029210 až 9.

Ako to funguje?

Počas jesene je možné telefonovať bez limitov!

Ako postupovať?

V detaile inzerátov nájdete ikonu „Volajte zdarma s Reality.sk“. Po kliknutí na ňu sa vám zobrazí formulár služby, ktorý je nutné vyplniť. Portál Reality.sk bude ihneď kontaktovať príslušného realitného makléra a spojí ho s telefonickým číslom, ktoré záujemca o konkrétny inzerát uvedie vo vyplnenom formulári.Ak vám nevyhovuje okamžité zavolanie na vaše telefónne číslo, môžete si telefonát s realitným maklérom naplánovať na neskorší čas (napríklad o 5 minút, o pol hodiny, alebo v iný zvolený čas, aký vám vyhovuje).

Pomôžte novú službu vylepšiť

Nová služba je absolútna novinka, a preto počas mesiaca september 2012 bude dostupná zatiaľ v skúšobnej verzii. Radi privítame vaše postrehy, komentáre či návrhy na jej vylepšenie, ktoré môžete poslať alebo cez kontaktný formulár priamo na portáli, alebo na e-mailovú adresu: info(zavináč)reality.sk.

Viac o službe a možnostiach nájdete tu: http://www.reality.sk/clanok/novinky/volajte-zdarma-s-realitysk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line