HERRYS je najlepšou lokálnou REAL ESTATE agentúrou

Bratislava, 7. decembra 2012 – Spoločnosť HERRYS získala prestížne ocenenie CIJ Awards v kategórii Best Local Real Estate Agency. Vo svojej kategórii tak porazila realitné kancelárie Lexxus, Bond Reality a Spiller Farmer. „Je to pre nás veľký úspech a zároveň nesmierna pocta, že sme dosiahli takúto profesionálnu métu. Z ocenenia máme veľkú radosť, teší nás,  že naša spoločnosť sa môže zaradiť medzii najlepšie na slovenskom trhu a dokáže konkurovať silným hráčom,“ uviedol partner spoločnosti Herrys Filip Žoldák.

Spoločnosť HERRYS už bola navrhnutá ako najmladšia spoločnosť spomedzi nominovaných kancelárií v minulom roku v rámci ocenenia CIJ Awards 2011 na najlepšiu realitnú kanceláriu roka. Za posledný rok predala najvyšší počet bytových jednotiek v novostavbách zaradených v jej portfóliu v porovnaní s inými kanceláriami.

O cenách CIJ Awards rozhodla porota nezávislých odborníkov pôsobiacich na slovenskom realitnom trhu, monitorovaných spoločnosťou PwC. Ocenenie udeľuje ako uznanie za vynikajúce výsledky v oblasti developmentu od roku 2007 časopis CIJ Journal a je oslavou toho najlepšieho v realitnom biznise.

HERRYS s.r.o. www.herrys.sk

certifikat cij awards

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.