Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

HERRYS je najlepšou lokálnou REAL ESTATE agentúrou

Bratislava, 7. decembra 2012 – Spoločnosť HERRYS získala prestížne ocenenie CIJ Awards v kategórii Best Local Real Estate Agency. Vo svojej kategórii tak porazila realitné kancelárie Lexxus, Bond Reality a Spiller Farmer. „Je to pre nás veľký úspech a zároveň nesmierna pocta, že sme dosiahli takúto profesionálnu métu. Z ocenenia máme veľkú radosť, teší nás,  že naša spoločnosť sa môže zaradiť medzii najlepšie na slovenskom trhu a dokáže konkurovať silným hráčom,“ uviedol partner spoločnosti Herrys Filip Žoldák.

Spoločnosť HERRYS už bola navrhnutá ako najmladšia spoločnosť spomedzi nominovaných kancelárií v minulom roku v rámci ocenenia CIJ Awards 2011 na najlepšiu realitnú kanceláriu roka. Za posledný rok predala najvyšší počet bytových jednotiek v novostavbách zaradených v jej portfóliu v porovnaní s inými kanceláriami.

O cenách CIJ Awards rozhodla porota nezávislých odborníkov pôsobiacich na slovenskom realitnom trhu, monitorovaných spoločnosťou PwC. Ocenenie udeľuje ako uznanie za vynikajúce výsledky v oblasti developmentu od roku 2007 časopis CIJ Journal a je oslavou toho najlepšieho v realitnom biznise.

HERRYS s.r.o. www.herrys.sk

certifikat cij awards

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line