Piatok, 19. apríl , 2019

Ako v jedenástich ohúriť veľké firmy?

Iba nadpriemerne šikovné dieťa môže v jedenástich rokoch dosiahnuť významné úspechy.... Neplatí to len na ľudí, ale aj na systémy.

Redakčný systém od spoločnosti InterWay má iba 11 rokov a za sebou skúsenosti s významnými spoločnosťami komerčného i nekomerčného charakteru ako Tatra banka, ING, Generali, Spoločnosť 7 PLUS, Prvá stavebná sporiteľňa, Všeobecná úverová banka, inštitúcie a organizácie verejnej správy ako Všeobecná zdravotná poisťovňa, Prešovský samosprávny kraj, Košický samosprávny kraj, Nitriansky samosprávny kraj, Žilinský samosprávny kraj a ďalšie.

Rozmýšľate nad webovou stránku alebo redizajnom?

Zvoľte si stabilného dodávateľa webových stránok s vlastným redakčným systémom denne generujúcim viac ako 600.000 stránok.

Redakčný systém WebJET

WebJET obsahuje viac ako 60 modulov rôzneho charakteru. Jeho vývoj siaha do roku 2001. Za toto obdobie získal 5 významných ocenení na medzinárodnej konferencii ITAPA. Naposledy v roku 2010 ocenenie „Najlepšia bezbariérová stránka samospráv“ za stránku Prešovského samosprávneho kraja.

Aj web stránka Vám spraví biznis...
Pre komerčné stránky platí niekoľko pravidiel dizajnu a funkcionalít web stránky. Dôležité je sledovať trendy a podriaďovať im Váš web. Náš tím odborníkov dokáže splniť náročné požiadavky klienta, neváhajte a kontaktujte nás na adrese: sales@interway.sk

Ani Vy neviete čo sú to IS VS štandardy?
My však vieme... Každá stránka štátnej / verejnej správy a samosprávy musí spĺňať štandardy IS VS, a to predovšetkým technické, bezpečnostné a dátové štandardy, štandardy prístupnosti, výmeny súborov, názvoslovia, elektronických služieb a radu ďalších. Viac sa dozviete v januárovom vydaní časopisu Infoware.

Viac informácií na www.interway.sk

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.