Hotel Barbora ponúka super lyžovačku za lákavé ceny

Ak ste ešte v novom roku nestihli skvelú lyžovačku, alebo túžite prežiť pár bezstarostných dní uprostred čarovnej, zasneženej prírody Nízkych Tatier, navštívte Hotel**Barbora vo Vyšnej Boci.

Ak  ste ešte v novom roku nestihli skvelú lyžovačku, alebo túžite prežiť pár bezstarostných dní uprostred čarovnej, zasneženej prírody Nízkych Tatier, navštívte Hotel**Barbora vo Vyšnej Boci, v rázovitej hornoliptovskej dedine.

Do konca marca ponúka svojim návštevníkom super lyžovačku za lákavé ceny.

Atraktívnosť hotela Barbora v zimnom období znásobujú bohaté možnosti zjazdového a bežeckého lyžovania v jeho bezprostrednej blízkosti. Na svahu, priamo za hotelom, sa nachádza Ski centrum*** Bačova roveň. Tri vleky Tatrapoma H a S a Doppelmayer s celkovou prepravnou kapacitou 1800 osôb za hodinu reprezentujú najmodernejšiu techniku s vysokým stupňom zabezpečenia. Vybavené sú turniketmi s bezkontaktovými skipasmi. Využívané sú na rekreačné lyžovanie verejnosti, ale aj na usporadúvanie lyžiarskych kurzov a pretekov. Ski centre ***Bačova roveň sa pravidelne uskutočňujú najmä medzinárodné preteky Európsky pohár UNI FIS v slalome mužov a žien a Slovenský pohár Masters v zjazdovom lyžovaní.

Zárukou lyžovania pre každého sú tri svahy s lyžiarskymi traťami so všetkými stupňami obtiažnosti:

• pretekárska - s dĺžkou1,45 km a prevýšením360 metrov,
  • amatérska - s dĺžkou1,35 km a prevýšením290 metrov,
  • detská - s dĺžkou160 metrov a prevýšením40 metrov.

Trate sú denne upravované a podľa potreby umelo zasnežované. Vďaka osvetleniu sú tu  každý piatok a sobotu, v čase od 19 do 21 hodiny, vytvorené výborné podmienky pre atraktívne nočné lyžovanie.

Priamo na svahu je k dispozícii Ski bufet s ponukou rýchleho občerstvenia, teplých a studených nápojov. Škálu služieb dopĺňa zdravotná starostlivosť, možnosť zapožičania lyžiarskej a snowboardovej výstroje a skiservis. Na recepcii hotela si môžete objednať aj inštruktora lyžovania.

Samozrejmosťou je ubytovanie   priamo v hoteli alebo v štýlovom Penzióne** Barborka, nachádzajúcom sa350 mod hotela. Komfort služieb dopĺňajú stravovacie služby reštaurácie formou pol alebo plnej penzie a bohatý výber  jedálneho lístka, na ktorom nechýbajú tradičné pokrmy starých mám, domáce špeciality, vegetariánske a diétne jedlá. V dennom bare sa môžete osviežiť z ponuky teplých a studených nápojov, či ochutnať  pizzu, ktorej kvalita láka zákazníkov zo širšieho okolia.

Po celodennom lyžovaní alebo turistickej vychádzke padne vhod  zregenerovať unavené svaly v relaxačnej časti hotela, kde sú k  dispozícii  sauny, vírivka, parný box a pestrá ponuka masáží.

Hotel**Barbora disponuje aj kongresovou sálou, dostatočným počtom parkovacích miest, wifi pripojením na internet, hotelovým trezorom, non-stop recepciou a detským kútikom. Pobyt je tu možný aj s domácim miláčikom.

Komplexnú ponuku služieb Hotela**Barbora nájdete na internetových stránkach www.hotelbarbora.sk alebo ju získate na recepcii hotela, na tel. čísle 0918 777 279.

Vyskúšajte skvelú lyžovačku za lákavé ceny, s bonusom pohody, oddychu a  romantiky prírody ...

Zaujala Vás táto reklama ? Chcete takúto reklamu vo Vašom meste ? Píšte na lucian.rexa@petitpress.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.