Hotel Barbora ponúka super lyžovačku za lákavé ceny

Ak ste ešte v novom roku nestihli skvelú lyžovačku, alebo túžite prežiť pár bezstarostných dní uprostred čarovnej, zasneženej prírody Nízkych Tatier, navštívte Hotel**Barbora vo Vyšnej Boci.

Ak  ste ešte v novom roku nestihli skvelú lyžovačku, alebo túžite prežiť pár bezstarostných dní uprostred čarovnej, zasneženej prírody Nízkych Tatier, navštívte Hotel**Barbora vo Vyšnej Boci, v rázovitej hornoliptovskej dedine.

Do konca marca ponúka svojim návštevníkom super lyžovačku za lákavé ceny.

Atraktívnosť hotela Barbora v zimnom období znásobujú bohaté možnosti zjazdového a bežeckého lyžovania v jeho bezprostrednej blízkosti. Na svahu, priamo za hotelom, sa nachádza Ski centrum*** Bačova roveň. Tri vleky Tatrapoma H a S a Doppelmayer s celkovou prepravnou kapacitou 1800 osôb za hodinu reprezentujú najmodernejšiu techniku s vysokým stupňom zabezpečenia. Vybavené sú turniketmi s bezkontaktovými skipasmi. Využívané sú na rekreačné lyžovanie verejnosti, ale aj na usporadúvanie lyžiarskych kurzov a pretekov. Ski centre ***Bačova roveň sa pravidelne uskutočňujú najmä medzinárodné preteky Európsky pohár UNI FIS v slalome mužov a žien a Slovenský pohár Masters v zjazdovom lyžovaní.

Zárukou lyžovania pre každého sú tri svahy s lyžiarskymi traťami so všetkými stupňami obtiažnosti:

• pretekárska - s dĺžkou1,45 km a prevýšením360 metrov,
  • amatérska - s dĺžkou1,35 km a prevýšením290 metrov,
  • detská - s dĺžkou160 metrov a prevýšením40 metrov.

Trate sú denne upravované a podľa potreby umelo zasnežované. Vďaka osvetleniu sú tu  každý piatok a sobotu, v čase od 19 do 21 hodiny, vytvorené výborné podmienky pre atraktívne nočné lyžovanie.

Priamo na svahu je k dispozícii Ski bufet s ponukou rýchleho občerstvenia, teplých a studených nápojov. Škálu služieb dopĺňa zdravotná starostlivosť, možnosť zapožičania lyžiarskej a snowboardovej výstroje a skiservis. Na recepcii hotela si môžete objednať aj inštruktora lyžovania.

Samozrejmosťou je ubytovanie   priamo v hoteli alebo v štýlovom Penzióne** Barborka, nachádzajúcom sa350 mod hotela. Komfort služieb dopĺňajú stravovacie služby reštaurácie formou pol alebo plnej penzie a bohatý výber  jedálneho lístka, na ktorom nechýbajú tradičné pokrmy starých mám, domáce špeciality, vegetariánske a diétne jedlá. V dennom bare sa môžete osviežiť z ponuky teplých a studených nápojov, či ochutnať  pizzu, ktorej kvalita láka zákazníkov zo širšieho okolia.

Po celodennom lyžovaní alebo turistickej vychádzke padne vhod  zregenerovať unavené svaly v relaxačnej časti hotela, kde sú k  dispozícii  sauny, vírivka, parný box a pestrá ponuka masáží.

Hotel**Barbora disponuje aj kongresovou sálou, dostatočným počtom parkovacích miest, wifi pripojením na internet, hotelovým trezorom, non-stop recepciou a detským kútikom. Pobyt je tu možný aj s domácim miláčikom.

Komplexnú ponuku služieb Hotela**Barbora nájdete na internetových stránkach www.hotelbarbora.sk alebo ju získate na recepcii hotela, na tel. čísle 0918 777 279.

Vyskúšajte skvelú lyžovačku za lákavé ceny, s bonusom pohody, oddychu a  romantiky prírody ...

Zaujala Vás táto reklama ? Chcete takúto reklamu vo Vašom meste ? Píšte na lucian.rexa@petitpress.sk

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.