Hotel Barbora ponúka super lyžovačku za lákavé ceny

Ak ste ešte v novom roku nestihli skvelú lyžovačku, alebo túžite prežiť pár bezstarostných dní uprostred čarovnej, zasneženej prírody Nízkych Tatier, navštívte Hotel**Barbora vo Vyšnej Boci.

Ak  ste ešte v novom roku nestihli skvelú lyžovačku, alebo túžite prežiť pár bezstarostných dní uprostred čarovnej, zasneženej prírody Nízkych Tatier, navštívte Hotel**Barbora vo Vyšnej Boci, v rázovitej hornoliptovskej dedine.

Do konca marca ponúka svojim návštevníkom super lyžovačku za lákavé ceny.

Atraktívnosť hotela Barbora v zimnom období znásobujú bohaté možnosti zjazdového a bežeckého lyžovania v jeho bezprostrednej blízkosti. Na svahu, priamo za hotelom, sa nachádza Ski centrum*** Bačova roveň. Tri vleky Tatrapoma H a S a Doppelmayer s celkovou prepravnou kapacitou 1800 osôb za hodinu reprezentujú najmodernejšiu techniku s vysokým stupňom zabezpečenia. Vybavené sú turniketmi s bezkontaktovými skipasmi. Využívané sú na rekreačné lyžovanie verejnosti, ale aj na usporadúvanie lyžiarskych kurzov a pretekov. Ski centre ***Bačova roveň sa pravidelne uskutočňujú najmä medzinárodné preteky Európsky pohár UNI FIS v slalome mužov a žien a Slovenský pohár Masters v zjazdovom lyžovaní.

Zárukou lyžovania pre každého sú tri svahy s lyžiarskymi traťami so všetkými stupňami obtiažnosti:

• pretekárska - s dĺžkou1,45 km a prevýšením360 metrov,
  • amatérska - s dĺžkou1,35 km a prevýšením290 metrov,
  • detská - s dĺžkou160 metrov a prevýšením40 metrov.

Trate sú denne upravované a podľa potreby umelo zasnežované. Vďaka osvetleniu sú tu  každý piatok a sobotu, v čase od 19 do 21 hodiny, vytvorené výborné podmienky pre atraktívne nočné lyžovanie.

Priamo na svahu je k dispozícii Ski bufet s ponukou rýchleho občerstvenia, teplých a studených nápojov. Škálu služieb dopĺňa zdravotná starostlivosť, možnosť zapožičania lyžiarskej a snowboardovej výstroje a skiservis. Na recepcii hotela si môžete objednať aj inštruktora lyžovania.

Samozrejmosťou je ubytovanie   priamo v hoteli alebo v štýlovom Penzióne** Barborka, nachádzajúcom sa350 mod hotela. Komfort služieb dopĺňajú stravovacie služby reštaurácie formou pol alebo plnej penzie a bohatý výber  jedálneho lístka, na ktorom nechýbajú tradičné pokrmy starých mám, domáce špeciality, vegetariánske a diétne jedlá. V dennom bare sa môžete osviežiť z ponuky teplých a studených nápojov, či ochutnať  pizzu, ktorej kvalita láka zákazníkov zo širšieho okolia.

Po celodennom lyžovaní alebo turistickej vychádzke padne vhod  zregenerovať unavené svaly v relaxačnej časti hotela, kde sú k  dispozícii  sauny, vírivka, parný box a pestrá ponuka masáží.

Hotel**Barbora disponuje aj kongresovou sálou, dostatočným počtom parkovacích miest, wifi pripojením na internet, hotelovým trezorom, non-stop recepciou a detským kútikom. Pobyt je tu možný aj s domácim miláčikom.

Komplexnú ponuku služieb Hotela**Barbora nájdete na internetových stránkach www.hotelbarbora.sk alebo ju získate na recepcii hotela, na tel. čísle 0918 777 279.

Vyskúšajte skvelú lyžovačku za lákavé ceny, s bonusom pohody, oddychu a  romantiky prírody ...

Zaujala Vás táto reklama ? Chcete takúto reklamu vo Vašom meste ? Píšte na lucian.rexa@petitpress.sk

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.