V sieti O2 po 1. minúte zadarmo s O2 Fér

O2 prináša v krátkom čase po predstavení bezkonkurenčnej ponuky volaní a správ do Európskej únie za slovenské ceny pre všetkých zákazníkov ďalšiu skvelú novinku. Všetci zákazníci programu O2 Fér môžu volať do siete O2 po prvej minúte bezplatne. Doterajší najobľúbenejší benefit „po 3. minúte zdarma“ je tak ešte výhodnejší s platnosťou pre viac ako 1,35 mil. čísel v sieti O2.

„Len dva mesiace od uvedenia volaní do krajín Európskej únie pre všetkých našich zákazníkov za domáce ceny predstavujeme ďalšiu výhodu. Najobľúbenejší program O2 Fér je tak s ponukou volaní do siete O2 po 1. minúte bezplatne opäť ešte výhodnejší. Zákazníci si môžu s okamžitou platnosťou smelo užívať dlhé hovory, nemusia pritom neustále sledovať čas. Môžu sa sústrediť na to podstatné, čo chcú povedať svojim blízkym. V O2 je jedno, či ste nový zákazník, alebo využívate služby O2 už nejaký čas, ponuka platí pre všetkých rovnako a automaticky,uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Volania do siete O2 po prvej minúte zadarmo

Všetci zákazníci O2 Fér volajú zadarmo do siete O2 už po prvej minúte. Volaniami zadarmo do vlastnej siete sa chce O2 poďakovať všetkým svojim zákazníkom a zároveň posilniť komunitu tých, ktorí využívajú, alebo sa rozhodnú využívať program O2 Fér. Volania zadarmo po prvej minúte platia pre všetkých zákazníkov O2 Fér, či už predplatených alebo fakturovaných služieb. V prípade aktívneho volacieho balíčka platí automaticky po jeho prevolaní.

Volania a SMS do EÚ za slovenské ceny

Od 1. februára rozšírilo O2 benefit volaní a správ za slovenské ceny do 6 vybraných krajín na volania a správy do celej Európskej únie. Ponuka platí pre nových aj existujúcich zákazníkov programov O2 Fér a O2 Paušál automaticky bez nutnosti akejkoľvek aktivácie a poplatkov. Rovnaké ceny ako na Slovensku platia aj pre odosielanie SMS správ z uvedených programov.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.